3D-s csomagolást a terméknek!

A három dimenziós, vagy más néven lentikuláris termék címkék különösen alkalmasak bármilyen termék feltűnővé és látványossá tételéhez. A lentikuláris technológia már régebb óta ismert, de ennek egy továbbfejlesztett változata, amikor a 3 dimenziós címkét a csomagolással egybeöntve gyártják, úgynevezett IML (In Mould Labelling) technológiával.

Rengeteg fajta effektet lehet ezeket a képeken megjeleníteni: a 3D-s térhatáson túl különféle mozgó animációkat is. Ilyen a nagyítás vagy a képáttűnés effektusa, de animált mozgó képek is megjeleníthetők így a termékcímkéken. A termékek címkéje így szinte életre kel. A lentikuláris címkék látványvilága nem csak modern és jó minőségű, de előállítása nem sokkal drágább, mint a hagyományos címkéké.

A fagyi 3D-s csomagolása

A fagyi 3D-s csomagolása

A lentikuláris címkék felhasználási lehetőségei is végtelenek: bármilyen anyagon (üveg, papír, műanyag, fém) alkalmazható, mind lapos, mind pedig hengeres felületeken. A címkéket a csomagolással nem csak egybe öntve, de külön öntapadós címkeként is lehet alkalmazni. A lentikuláris képek természetesen nem csak címkeként alkalmazhatók, CD vagy DVD borítókon, képeslapokon, névjegyeken, céges táblákon egyaránt nagyon jól mutatnak. Érdemes használni őket!

Hozzászólás írása