Fürdőzés Siófokon télen is!

A Balaton mellett fekvő Siófok kedvelt célpontja a turistáknak, hiszen a nyári szezonban rengeteg programmal, szórakozási és pihenési lehetőséggel látja el a tó mellé érkező nyaraló közönséget. Természetesen az élet télen sem áll meg a Balaton parton, de a fürdőzni vágyók ilyenkor már csak emlékeikben lubickolhatnak a magyar tengerben.

2006 óta viszont Siófokon a Galerius fürdő megnyitásával egész évben lehetőség van a víz élvezetére. Igaz, maga Siófok saját termálvízforrással nem rendelkezik, de a közeli Nagyberényből biztosítani tudják a fürdő működtetéséhez szükséges gyógyvizet, mely kloridos, jódos-brómos és kénes mivoltának köszönhetően mozgásszervi, urológiai problémák kezelésére, illetve baleseti sérülések panaszainak enyhítésére kiválóan alkalmas.

A Galerius fürdőben a gyógyvizet ülőmedencében, élménymedencében, pezsgőfürdő formájában élvezhetik ki a látogatók. A wellness kedvelőinek igazi paradicsom a fürdő, földalatti szauna oázisban finn szauna, tepidárium, fényelemekkel felszerelt jakuzzi, a felüdülést szolgáló zuhanyok mellett egyedülálló módon hóesés kabin használatára van lehetőség.

Galerius fürdő

Galerius fürdő

A fürdőben külön, az emeleten található szauna részben infra-, aromaterápiás szauna, gőzkabin és masszázs várja a fürdővendégeket. A szaunázást még teljesebbé varázsolják a különböző szeánszok, egész estés programok. A gyerekek szórakoztatásáról különböző élményelemekkel felszerelt gyermekmedence, valamint gyermekkuckó gondoskodik. A fürdő szolgáltatásai közt babaúszásra, úszásoktatásra is van lehetőség. A sok élménytől megfáradt vendégek jóltartásáról pedig a snakc és a koktél bár gondoskodik.

Hozzászólás írása