Igali termálfürdő

Igal városában már 1962 óta működik fürdő. Az  Igali termálfürdő léte már a tervek megszületésétől kezdődően döntő hatású volt a település jövőjére, fejlődésére nézve, hiszen a kis lélekszámú településre látogatók elsősorban a gyógyvíz, a wellness élmények miatt keresik fel a várost.

Igali termálfürdő

Igali termálfürdő

Kezdetben mindössze két medence működött a fürdőben, melyeket igen rövid idő alatt, a megnyitást követő harmadik évben már téliesítettek is. Ettől kezdődően már egész évben élvezhették a fürdőzni vágyók az igali gyógyvíz hatásait. A fürdő a folyamatos fejlesztésének, az egyre szélesedő igényeknek való megfelelésnek köszönhetően 2001-ben elérte, hogy gyógyfürdőként üzemelhessen tovább. Az „előléptetés” nem akasztotta meg a fejlődést, a szolgáltatások bővítés cseppet sem ért véget. 2003-ban egy nagyobb volumenű beruházásként létrehozták a fedett fürdőt, így szolgálva a vendégek kényelmét, hogy a kikapcsolódni érkező turisták egy helyen vehetik igénybe a teljes körű egészségügyi szolgáltatásokat a jódos termálvíz gyógyhatásának kiegészítéseként.

Az elmúlt évtizedben sem maradt újítások terén el a fürdő, és nemcsak a vendégek kényelméről, hanem a dolgozók megfelelő munkakörülményeinek biztosításáról is gondoskodtak a fürdő üzemeltetői. A fejlesztéseknek hála ma már a gyógyfürdő minden korosztálynak és igénynek maximálisan képes megfelelni, hiszen beltéri és kültéri medencék, gyermekmedencék, szaunavilág, gyógykezelések sora, sportpálya és üzletekkel, büfékkel ellátott kiszolgáló épület várja a pihenni érkezőket.

Hozzászólás írása