Mit tehetünk, ha sürgősen pénzre van szükség?

Az ember életében olykor-olykor eljön a pillanat, amikor gyorsan pénzhez szeretne jutni. Rengeteg oka lehet a pénz szükségének, de annál kevesebb lehetőségünk maradt annak megszerzésére. Mivel azonnal meg kell oldanunk a problémát, a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldást a bankok kínálják személyi kölcsön vagy személyi hitel formájában.

A személyi hitel az egyik legrugalmasabb és legegyszerűbben igényelhető hitel típus. Tulajdonképpen a személyi kölcsön egy kisösszegű jövedelem alapú hitel magánszemélyek részére. Népszerűségének oka, hogy az igénylő szabadon felhasználhatja bármilyen célra igazolás nélkül, illetve rendkívül gyorsan megkapható. Másik nem elhanyagolható előnye, hogy nincs szükség az ingatlan vagy más nagy értékű tulajdon leterhelésére. A személyi kölcsön esetében az igénylő csak és kizárólag a saját igazolt jövedelmével biztosítja a törlesztést. De nézzük a HitelCsapat.hu segítségével, ki lehet jogosult a személyi hitel igénylésére!

Forint

Természetesen csak olyan személy igényelhet személyi hitelt, aki betöltötte életének 18. vagy éppen 21. életévét. Emellett rendelkeznie kell a szükséges dokumentumokkal, mint amilyen a személyi igazolvány, a lakcímkártya és az adókártya. Mindezek mellett szükséges a havi jövedelem bizonyítása két havi számlakivonattal, illetve a havi nettó jövedelem nem lehet alacsonyabb egy meghatározott összegnél. A munkaviszony ideje is tényezőként szerepel, legalább 3 hónapos, de olykor egy éves folyamatos munkaviszonyra van szükség. Az igényelhető összeg nagysága 100 ezer és 5 millió forint között változhat, melyet egytől öt évig törlesztünk.

Azon személyek, akik megfelelnek ezen elvárásoknak, illetve teljesíteni tudják az adott bank feltételeit, igen rövid idő alatt készpénzhez juthatnak.

Mit tehetünk, ha sürgősen pénzre van szükség? (5 hozzászólás)

Oldal 1 / 1
 1. Sári
  Sári 2013-07-10 at 11:18 | Reply

  Köszönöm a hasznos információt!

 2. Calvin
  Calvin 2016-10-22 at 06:37 | Reply

  Jó napot,

  Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

 3. Hernandez
  Hernandez 2017-06-20 at 19:59 | Reply

  Köszönöm a jó emberemet, a nevem Hernandez egy üzletember, aki a hitelét megelőzi, hogy működjön az üzletemen, itt jöttem a blogra, hogy hivatkozzam, és elmondjam kedves embereimet egy nagy nőnek, Hónapokig, amikor egy törvényes kölcsönt kerestem, néhány hamis hitelezőt megcsaltak, és mindenkinek köszönetet mondok Istennek, hogy amikor kapcsolatba kerüljek Stella Rene kölcsöntőke cégével, aki kölcsönzött nekem egy 9.000.000,00 forint összegű kölcsönt, A hitel kamatláb 3% így én adok Istennek az összes dicsőség, és hadd tanácsot néhány ember, akiknek szüksége van a hitel kérjük Stella Rene megbízható, mert csoda, hogy még mindig vannak olyan hitel hitelezők, akiket Isten küldött, hogy segítsen az embereknek Hitelt érdemes kapcsolatba lépni az e-mail címmel {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} és nyugodjék meg róla, hogy a problémái véget értek, miután megtalálta őt, mert képes felmutatni a segítségét azok számára, akiknek segítségre van szüksége ma.

  Hernandez

 4. Chris
  Chris 2017-10-12 at 21:00 | Reply

  Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (Lapolendersfirm@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

 5. Chris
  Chris 2017-10-12 at 21:01 | Reply

  “Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (Lapolendersfirm@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

Hozzászólás írása