Praktikus segítőtárs a SZÉP Kártya

A béren kívüli juttatási rendszer megreformálásnak köszönhetően jelent meg a Széchenyi Pihenő Kártya. A SZÉP Kártya a 2012-ben pályafutását záró Üdülési csekket, és más, papír alapú utalványokat egységesít és korszerűsít.

A kártyabirtokos számára, a SZÉP kártya három alszámlájára összesen évente 450 ezer forintot utalhat a munkáltató kedvező feltételekkel. Ezt az összeget az utalást követő naptári év végéig, így akár két évig is használhatja, vagy tartalékolhatja a dolgozó.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek és a kibocsátott, már átadott utalványkártyák számának dinamikus növekedése azt mutatja, hogy ez a bankkártya-jellegű juttatási forma hatalmas sikert tudhat a magáénak. A kártyával belföldi szálláshely szolgáltatásért, vendéglátással kapcsolatos szolgáltatásokért (melegétel-fogyasztás), valamint sokféle sport-, szabadidő és rekreációs szolgáltatásért lehet fizetni készpénz tényleges használata nélkül.

SZÉP Kártyák

SZÉP Kártyák

A SZÉP Kártya felhasználása, a kártyával való fizetés is többféle lehetőséget biztosít a kártyabirtokos, valamint a társkártya tulajdonos közeli hozzátartozók számára. A bankkártyához hasonlatos módon, POS terminál segítségével történő fizetés mellett, internetes felületen történő online fizetési formát is lehet választani. A költségeket a telefonos elfogadás segítségével is rendezhetjük, ha az adott szolgáltatónál nincs banki terminál, vagy internet.

A Pihenő Kártya alszámláiról, az igénybe vehető szolgáltatások köréről és a kártya működéséről szóló kormányrendelet legfrissebb módosításai épp a kártyabirtokosok igényeinek még szélesebb körű kielégítését célozzák. A módosítások és az egyre bővülő szolgáltatói és dolgozói ügyfélkör számadatai azt mutatják, hogy a SZÉP Kártya felhasználása egyre természetesebb a dolgozók és a szolgáltatók számára.

Hozzászólás írása