Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2012. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

2012 november

Spanyol nyaralás

Spanyol nyaralás

Ki ne szeretne Spanyolország csodás tengerpartjainak egyikén nyaralni szeretteivel vagy éppen élete párjával? Gondoljunk csak Costa Blanca homokos tengerpartjára, amikor a hűsítő, tenger felöl érkező szellőben, a napsütésben egy nyugágyon kortyolgatjuk az egzotikus spanyol italokat. Nem is csodálkozhatunk, hogy évről évre turisták milliói járnak e csodálatos helyre, mely történelmi látnivalókban is bővelkedik.

Várólistás Honlapok

Folyik a munka a honlapok alatt :)

Igen, ilyen is van. Sokszor előre megvesz valaki egy Domaint, amire elméletben tervez valamit, de amíg ideje nem engedi, addig nem áll neki a munkának. A másik verzió pedig az, amikor megvan a Domain, csak a munkálatok ideje alatt sem árt, ha van rajta valami tartalom, hiszen ki tudja, mikor lesz majd az élesítve.

Franciaország

Franciaország

A világon számtalan olyan hely létezik, mely kedvelt célja az utazóknak, turistáknak. Életünk során sok olyan helyet bejárhatunk, mely felejthetetlen élményt nyújt nekünk és családunk számára. Azonban, akikbe a világlátó vágy él, nem hagyhatják ki Földünk egyik legcsodálatosabb országát, Franciaországot.

Az ivóvíz szennyeződései

Így lehet tiszta víz minden háztartásban

A tiszta víz fogyasztásához mindannyiunknak joga van. Vagyis csak lenne, hiszen Magyarország nagyon sok településén a csapvíz minősége jóakarattal sem levezhető kifogásolhatatlannak. Sajnos el kell mondani, hogy a legtöbb településen az ivóvíz minősége jóindulattal is csak elfogadhatónak nevezhető, jó minőségűnek aligha.