A társkereső emberek digitális korszakba léptek

Egyre többen veszik igénybe az olyan társkereső oldalakat, melyek az interneten fellelhetők és egyre több olyan boldog párkapcsolatról, esetenként házasságról szóló tudósítást olvashatunk vagy láthatunk a médiákban, ahol két ember, online társkereső oldalnak köszönhetően jött össze.

Egy tavaly készített felmérés szerint, több mint egymilliárd dollárt keresnek azok, akik segítséget nyújtanak a társkeresés rögös útján. A társkereső felmérésből többek között az is kiderült, hogy a férfiak a jövedelmükről és a korukról állítanak valótlant a leggyakrabban, a nők pedig a súlyukról és a korukról.

Társkeresés a 21. században

Társkeresés a 21. században..

Ugyanakkor az is kiderül a társkeresőre kihangsúlyozott felmérésből, hogy azok, akik az online társkereső által jönnek össze, hamar összeházasodnak. A digitális társkeresés fénykorát éli és számos olyan hírrel találkozhatunk, ahol boldog véget ért a párkeresés.

A hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő internetes párkeresés azonban nem csak vidám perceket hozhat a szürke hétköznapokban, hanem számos buktatóval is vele járhat. Próbáljunk meg elővigyázatosak lenni és ne adjunk ki magunkról túl sok információt már az első alkalommal!

Regisztráció társkereső oldalra: lovebox7.com

Hozzászólás írása