Ez már nem a sötét 90es évek szexshopja

Elvégeztünk egy kisebb kutatást a szexshoppokról való véleményekről és rengeteg megválaszolatlan kérdéssel találkoztunk. Természetesen a kutatás nemtől független volt, mert így kaphattunk teljesen tiszta képet arról, hogy manapság milyen tévhitekben élnek az emberek a szexshoppokban való vásárlásról. Ezért a hozzánk beérkezett kérdéseket most megválaszolja a szexszalon.hu vezetője.

Vásárló Kérdezi (VK): Egyszer bementem egy szexshopba és megrémültem olyan drága holmikat találtam. Jól sejtem, hogy nagyon sokat fog rajta az eladó?

Szexszalon.hu vezetője válaszol (SZV): Sajnos a legtöbb esetben igen, viszont léteznek olyan szexshoppok, mint például a miénk, ahol nem ez az elsődleges cél. Célunk, hogy a legnagyobb diszkréció mellett a legjobbat nyújtsuk a vevőnek és ne kiraboljuk őket.

VK.: Kezdőként felmentem egy szexuális segédeszközöket áruló weblapra és szinte elvesztem a termékek között, mivel jóformán egyikről se tudtam mire való. Ezeket az információkat honnan lehet megtudni?

SZV.: Azok a webshop-ok már rég rosszak ahol nem lehet tudni mit vásárolunk. Az emberek már az első webshop megjelenése óta bizalmatlanul fordulnak a vásárlás ilyen formája felé, ugyanis nincs előttük, nem érinthetik meg, nem láthatják a valós árut. Ezért mi úgy gondoltuk nagyon fontos, hogy minden áruhoz megfelelő képet és precíz leírást mellékeljünk, azért, hogy minden kezdő vagy akár haladó vásárló pontosan tudja mit vásárol.

VK.: Egy szexshopban csak potencianövelőt és vibrátort lehet kapni?

SZV.: Nem. Legalábbis a jobbakban semmiképp, ahogy nálunk is megtalálhatóak erotikus ruházati kellékek, ékszerek és egyéb szexuális segédeszközök, ezzel is biztosítva, hogy minden vásárló igényét kielégítsük.

VK.: Már régóta gondolkodom, hogy veszek egy latexruhát, viszont félek, hogy mások mit gondolnak róla. Erkölcstelen ez?

SZV.: A legkevésbé sem. Mindenki rendelkezik egy vagy több szexuális vággyal, amit általában eltitkol. Sajnálatos módon a pornó filmek és egyéb, sokszor valóban erkölcstelen „alkotások” ezt a képet ültetik el agyunkban, azonban ez nem erkölcstelen. Csupán van egy termék, amivel feldobhatjuk szexuális életünket, amit szeretnénk megvenni. Ebben segítünk mi.

VK.: Van esetleg pároknak is termék?

SZV.: Tulajdonképpen minden termékünk készülhet pároknak. Ezek az eszközök a szexuális élet feldobására szolgálnak, így akár meg is oszthatjuk őket párunkkal. Azonban természetesen nálunk kaphatóak párkapcsolat építő termékek is.

Számos más kérdés is felmerült a szexshoppokkal kapcsolatban, azonban ezek megválaszolását tartottuk jelenleg a legfontosabbnak.

Amit még érdemes tudni, hogy az 1990-es évek és 2000 között a szexshop tulajdonosok úgy érezték csak úgy tudják eladni termékeiket, ha erkölcstelen képekkel hirdetik, ezzel csupán a vásárlói bizalmatlanságot növelve. A mi célunk nem egy pornó oldal fenntartása, hanem, hogy minőségi termékekkel növeljük vásárlóink elégedettségét, mindezt a legnagyobb diszkréció mellett.

LELO vibrátor egy igényes szexshop kínálatában

LELO vibrátor egy igényes szexshop kínálatában

A mi szexshopunk másokéval ellentétben nem sorakoztat fel erkölcsileg romboló képeket, nem állít valótlant a termékekről, a termékek bevizsgált jó anyagokból készültek.

szexszalon, csak szabadon - szexshop

szexszalon, csak szabadon – szexshop

Nálunk miden termékről megfelelő leírást lehet találni és a telefonos ügyfélszolgálat is hasznos információkat tud közölni velük kapcsolatban, természetesen névtelenül. Mindemellett a használatukról, előnyeikről, hátrányaikról és átfogóan, a szexuális életről és a tabuk levetkőzéséről és megértéséről izgalmas cikkeket lehet olvasni, melyet a saját szerkesztőségünk ír.

Metál lila miniruha köves dísszel - Red Corner

Metál lila miniruha köves dísszel – Red Corner

Hozzászólás írása