Kempingek Horvátországban

Az elmúlt években egyre több magyar választja a kempingezést szabadságának eltöltésére. Horvátország, mint Európa első számú kempingező helye remek lehetőséget nyújt, hogy olcsóbban, mégis egy fantasztikus nyaralást szerezzünk magunknak.

Horvát kemping

Horvát kemping

A horvát tengerpart és a közeli szigetek bővelkednek a mindenki igényeit kielégítő kempingekben.  A kempingek Horvátországban a legegyszerűbbtől a bérelhető mobilházakat, bungalókat vagy akár apartmanokat is magába foglaló szálláshelyek is lehetnek. Még a naturalizmus hívei is megtalálhatják számításukat az ilyen jellegű szállásterületeken: a Nudist kemping, mely az idilli környezetben fekvő Vrboska falutól párszáz méterre található, Svinje nudista kempingje három csillaggal büszkélkedhet, míg Konobe nudista kempingje nem messze található az ország hajózási turizmusának számító Punattól.

Bővelkedik az ország a bérelhető bungalókkal vagy apartmanokkal rendelkező kempingekben is, a leghíresebbek a Diana & Josip kemping, a dél-dalmáciai Glavna Plaza, vagy a Holiday kemping nem messze Jelsa városától. Aki esetleg mobilház bérlésén gondolkodik, vagy lakókocsiban lakna, szintén megtalálja a számítását Horvátországban. Aki pedig valamilyen különleges szórakozásra vágyik, bátran ajánlhatjuk neki a búvárkodást. Kempingek sokasága ad erre lehetőséget, mint például a Borik kemping nem messze Zadartól, vagy a Galab kemping, amely az üdülőövezet egyik legnagyobb kempingje.

Hozzászólás írása