Törölközők emblémázása

Rendkívül jól mutat egy egyedi hímzéssel ellátott törölköző. A boltok polcain általában csak „neves” törölközőkkel lehet találkozni, de lehetőség van egyedi felirat hímzésére vagy logó elhelyezésére is. Kik számára jó az egyedi törölköző?

Az olyan magánszemélyek számára, akik valami teljesen egyedire vágynak. Fitnesztermek, edzőtermek, szállodák és különböző szálláshelyek, fodrászok, masszőrök számára szintén nagyon előnyös, ha minden termékükön jól látható az emblémájuk.

Sok edzőteremben van törölköző bérlésére való lehetőség, ha esetleg valaki elfeledkezett volna róla. Egy fitneszteremben lévő shopban is érdemes emblémázott törölközőt árulni, így rendkívül jó reklámfelület válik belőle. Fodrászszalonokba, masszázsszalonokba is érdemes egységes törölközőt készíttetni. A szállodák, különböző szállásadó helyek szinte mindegyike biztosít tiszta törölközőt a vendégek számára. Nagyon jól mutatnak a szálloda nevével ellátott törölközők, lepedők, huzatok.

Az egyedi törölköző remek ajándékötlet, ugyanakkor elengedhetetlen egyes cégek számára

Az egyedi törölköző remek ajándékötlet, ugyanakkor elengedhetetlen egyes cégek számára

A törölközők emblémázása számítógép segítségével történik, így akár milliméter pontosan is képes hímezni. Ez különösen akkor fontos, ha sorozatgyártásról van szó, így minden embléma ugyanarra a helyre kerül az összes törölközőn.

A törölközők és az emblémák mérete, elrendezése is teljesen egységes lesz, tévedés ki van zárva. Természetesen nemcsak számítógépes módon van lehetőség törölközőt hímeztetni, hanem egyedileg, kézzel készülteket is. Ilyenkor a hímzések egyértelműen nem lesznek teljesen azonosak, hiszen egy ember nem képes milliméter pontossággal ugyanúgy hímezni minden darabot. Előnye a kézi hímzésnek, hogy minden termék garantáltan teljesen egyedi lesz. Szülinapi, névnapi vagy más ünnepi ajándéknak is nagyon kiváló egy egyedi hímzésű törölköző. Ez azt sugallja, hogy az ajándékozó igazán törődött a vásárlással, nem pedig csak megvette az első kezébe akadó dolgot.

Forrás: http://www.1001reklamajandek.hu

Cégek megrendelése esetén érdemes többféle méretű törölközőt is megrendelni, az egészen kicsi kéztörlőktől a nagy, teljes testet befedő darabokig.

Hozzászólás írása