Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2013. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

2013 november

Fontos a rendszeres tájékozódás az állattulajdonosoknak

Kisállatokkal való törődés - Egy kisállatot nem elég megvenni vagy befogadni, folyamatos törődést és szeretetet is kell neki megadni.

Egy kisállatot nem elég megvenni vagy befogadni, folyamatos törődést és szeretetet is kell neki megadni. Nagyon fontos, hogy rendszeresen figyeljük a különféle állatorvosi híreket és újdonságokat, az állatunkkal kapcsolatos információkat, hogy mindig naprakészek legyünk kedvencükkel kapcsolatban.

Érdemes-e az internetre vinnünk a portékát?

Érdemes-e az internetre vinnünk a portékát?

Néhány évvel ezelőtt jelentek meg az első magyar tulajdonú webáruházak, melyeknek úttörő szerepet kellett vállalniuk az online kereskedelem ösvényeinek kitaposásában. Mára teljesen elfogadott lett a webes vásárlás, ennek bizanyítékai a gombamód szaporodó webáruházak. De vajon ennyire jó üzlet?

Csinosítsa ki otthonát, zsebbarát áron, és/vagy kényelmesen

Lakberendezés outlet termékekkel olcsón

Otthonunk a lelkünk tükre. A bútorok stílusa, a képek a falakon, az apró kis csecsebecsék a vitrinben és a polcokon mind-mind azt kommunikálják a hozzánk látogatóknak, hogy milyen emberek is vagyunk. Talán a nőkre jellemzőbb szokás, hogy folyton csinosítgatják portájukat – ám mióta elérhetőek a klasszabbnál menőbb dizájner cuccok, azóta a pasik is szívesen teszik.