Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2014. június
h k s c p s v
« máj   Júl »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

2014 június

Iránytű a garázskapuk sokszínű világában

Színes garázsajtó – egyre több helyen látható, hogy a ház színéhez illeszkedik a garázsajtó árnyalat is

Gépkocsi tárolók a családi házaknál, társasházaknál általában az épületbe ágyazva találhatók, de előfordul az is, hogy utólag kerül kialakításra a garázs. Egyre többen adják fejüket egy-egy felújításra, és cserélik le megunt garázskapuikat modernebb, mutatósabb újra. Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy milyen típusút válasszunk, milyet építsünk be hosszú távra. Nézzük, melyek közül válogathatunk.

Csodálatos nyár, mi így szeretünk! Vagy mégsem? A klímavásárlás fortélyai

A vásárlás – ha gondosan mérlegeljük ezeket a szempontokat, akkor a legjobbat fogjuk választani

A forró időszak van, akinek áldás, egész évben csak arra vár, hogy végre aranybarnára süttethesse magát a napon, van aki pedig csak szenved tőle; állandósulnak a melegtől való rosszullétei, csak a túlélésre játszik, és egyfolytában azon jár az esze, hogy miképpen hűtse le magát annyira, hogy könnyebben elviselje ezt a pár hónapot.

Új stílusiránytű: a Shabby Chic – hogyan lehet ilyen otthonod?

Shabby hálószoba – a kevesebb néha több! A stílus maga az elegáns művészet

Valószínűleg Te is sokat hallod azt a kifejezést, hogy Shabby Chic. Talán félig ismeretlen még számodra, de azt tudnod kell, hogy rendkívül népszerű, és sokan szeretnék, ha ilyen stílusú otthonban élhetnének. Hogy miért? Mert közel áll az olyannyira közkedvelt vintage kiegészítők teremtette hangulathoz, de annál mégis egy kicsit több.

Tavaszi megújulás a konyhában

Friss, értékes zöldségek – a virágos tavasz idején van a legtöbb lehetőségünk a vitaminban gazdag zöldségeket beszerezni a piacokról

Madárcsicsergéssel és némi esővel megérkezett a várva-várt tavasz, a nagy megújulás ideje. Itt a lehetőség kiporolni a lakást, kipakolni a feleslegessé vált dobozokat, ruhákat, és kitisztítani teljes egészében konyhánkat is, az éléskamrától elkezdve a helyiségben található fűtőberendezéseken keresztül mindent. Ha már gyönyörűen ragyog otthonunk, akkor az étrendünket illetően is jöhet egy kis frissítés.