Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2021. október
h k s c p s v
« aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

2014

Amikor a rút kiskacsa néz vissza a tükörből…

„Hát én immár kit válasszak?” – szegeződik gyakran a kérdés az újabb szupereredményesnek kikiáltott diéta megkezdése előtt.

Nem feltétlenül kell ahhoz közösségben lennünk, hogy ne találjuk magunkat megfelelőnek, szerethetőnek. Bár a minket körbevevő közvetlen környezet kiválóan alkalmas arra, hogy visszajelzéseket kapjunk külső és belső tulajdonságainkról, sokszor hajlamosak vagyunk arra, hogy önmagunk megítéléséből kreáljunk egy egész estés műsorszámot. Az egyszemélyes közönség szigorú górcső alatt képes vizsgálni a létrehozott produkciót főként, ha a tükör […]

Játék határok nélkül

„Ennyi-ennyi sok játékom van!” – mutatják büszkén gyerekeink újonnan szerzett portékáikat, előhúzva megint egy játékokkal teli ládát a szoba rejtekéből.

Egy új élet, egy gyermek érkezése valószínűleg minden család életében különleges alkalom, amikor a születés örömét ünnepeljük. Rokonok és barátok egyaránt igyekeznek ezt a legárnyaltabb eszközökkel kifejezni, ahányféleképpen csak a szeretet nyelvén lehetséges. Különösen a játékok népszerűek az ajándék listán.

A tapétázás előkészületei

Azok számára, akik nem szeretnének bíbelődni a tapétázással, az egyszerűen felragasztható öntapadós tapéták vagy a posztertapéták ajánlottak inkább. (forrás: www.tapetacentrum.hu)

Egy jól sikerült tapétázás nem csak a csíkok pontos egymáshoz illesztésén dől el. Az előkészületeknek legalább ilyen fontos szerepet kell, hogy szánjunk, ha valóban minőségi munkát szeretnénk végezni. A vállalkozó kedvűek számára jó hír, hogy a tapétázáshoz szükséges eszközök nagyrészt megtalálhatók minden olyan háztartásban, ahol időnként elő-előfordul a házi barkácsolás.

Hogyan legyünk még vonzóbbak?

Legyünk kívül és belül is vonzóak a férfiaknak

A hölgyek sokszor érzik azt, hogy nem elég csinosak, vagy nem elég szépek a ruháik, ezért nem néznek rá a férfiak. A megfelelő férfit megtalálni nem egyszerű, de ahhoz, hogy ne tűnjünk szürke kisegérnek, magunknak is változtatni kell a dolgokon.

Otthoni költségek csökkentése

Komoly pénzeket spórolhatunk, ha odafigyelünk

Rezsicsökkentés ide, vagy oda, mindig van hol lefaragni az otthoni költségeken. Itt is lehet néhány forintot spórolni, ott is, a végére egész szép summát lehet megtakarítani havonta, pusztán egy kis odafigyelés kell, semmi más.