Hogyan legyünk még vonzóbbak?

A hölgyek sokszor érzik azt, hogy nem elég csinosak, vagy nem elég szépek a ruháik, ezért nem néznek rá a férfiak. A megfelelő férfit megtalálni nem egyszerű, de ahhoz, hogy ne tűnjünk szürke kisegérnek, magunknak is változtatni kell a dolgokon.

Változzunk kívül!

A férfiakat első körben a külsőségekkel lehet megfogni, nagyon fontos tehát, hogy mindig ápoltak és csinosak legyünk. Ha szeretnénk sikereket elérni, akkor frissítsük fel, vagy cseréljük le a ruhatárunkat. Ez persze költséges mutatvány, de mindenképpen érdemes beújítani pár ruhadarabot, ha hódítani szeretnénk az erősebbik nemnél. Egy frizuraváltás is sokat segíthet az önbizalmunknak – soha ne hagyjuk festett hajunkat lenőni.

Vagy ne festessük a hajunkat, vagy foglalkozzunk vele, akár otthoni festéssel is megoldható a dolog, ha elég ügyesek vagyunk. Foglalkozzunk sokat a bőrünkkel, akár filléres praktikák segítségével is felébreszthetjük a vágyat a férfiakban. A körmünket se hanyagoljuk el, bát most tél van, és kezünket jobbára kesztyű fedi. Vigyázzunk a lakkozással, a lepattogzott, csúnya köröm inkább visszataszító, mintsem vonzó. Már egy-kétezer forintért is készíttethetünk műkörmössel gél lakkozást, ami hetekig tartósan marad a körmökön.

Legyünk kívül és belül is vonzóak a férfiaknak

Legyünk kívül és belül is vonzóak a férfiaknak

Változzunk belül!

Nem elég pusztán külsőleg megváltoznunk, feltétlenül szükséges, hogy a belsőnk is változzon, különben hiába nézünk ki ápoltan és vonzón, nem biztos, hogy elég lesz. Vannak olyan nők, akik ha külsőleg pozitív irányba változnak, akkor a belsőjük is kinyílik. Fontos, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és akkor higgyük el, hogy a férfiaknak is tetszeni fogunk. A pozitív kisugárzás, a kedvesség és a lehengerlő stílus mind-mind elősegíti a hölgyeket, hogy sikert érjenek el a randikon. Felejtsük el a negatívumokat, a korábbi kudarcélményeket, és próbáljunk meg tiszta lappal nyitni az erősebbik nem felé.

Ha kell, olvassunk önfejlesztő könyveket vagy sikerről szóló könyveket. Az interneten számos olyan honlap létezik, amelyek segítségével magabiztosabbakká válhatunk.

Hozzászólás írása