A TV2 nagy dobása: The Voice

A Megasztár 6. szériája bár hozta az elvárt nézettséget, talán pont eljött az ideje, hogy a TV2 leselejtezze azt (vagy mégsem?). Mindenesetre a 6 nem kevés, kellett egy új műsor, ami méltó ellenfele lehet az x-faktor című show-nak. A TV2 megvette tehát a The Voice licencét, majd a Magyarország Hangja címet adta neki.

Mindenki a korábbi éveket próbálja felidézni, amikor is az x-faktor és a megasztár egyidőben futott, míg végül a TV2 engedett, és ezért másik napra tette át műsorát. Vajon megismétli önmagát a történelem? Érzi olyan erősnek a The Voice showt a tv2, hogy megint szembeszálljon az RTL Klub-bal?

The Voice - Magyarország Hangja: a TV2 nagy dobása

The Voice – Magyarország Hangja: a TV2 nagy dobása

Nos, ez ősszel fog kiderülni, amikor is mindkettő tehetségkutató verseny elkezdődik, és nézők millióit szegezi majd a tv készülékek elé. Hogy képes-e az x-faktor már a 3. szériájával is felvenni a harcot egy újonnan induló, szintén nagy reményeket tápláló – Magyarország Hangja címet kapott – műsorral szemben, ahhoz csak az indulást kell megvárnunk.

X-faktor mentorok helyett The Voice Mesterek

The Voice Mesterek

The Voice Mesterek

A The Voice 1-2 újdonsággal fog majd szolgálni a korábbi tehetségkutatók tekintetében. Az egyik ilyen, hogy a zsűrit itt már Mestereknek hívják, akik tulajdonképpen mentorok, hiszen ugyanazt a feladatot kapják, mint az x-faktor esetében is, csak a szervezők kénytelenek másik nevet adni neki.

A show érdekessége mindenképpen az lesz, hogy a zsűri (vagyis a mesterek) nem nézhetik meg a versenyzőket addig, amíg meg nem tetszett a hangjuk. Csupán az IGEN gombra való kattintás után nézhetnek szembe a fellépő előadókkal, és itt valóban a Hangot, az igazi profi énekest keresik.

A The Voice válogatásának kulisszatitkai

A TV2 hosszas húza – vona után végül megállapodott a zsűri kilétében, így állhatott fel az alábbi névsor:

  • Malek Andrea: Malek Miklós testvére, ami azért érdekes, mert a 2 testvérpár a 2 konkurens kereskedelmi csatornát fogják képviselni egyidőben
  • Molnár Ferenc Caramel: talán ma már mindenki ismeri a remek hangú énekest, aki egykor a Megasztárt megnyerte, és azóta is vezeti a slágerlistákat, kellemes dallamaival
  • Somló Tamás: a csapat “öreg” szerepét tölti majd be 64 éves korával, és az LGT zenekarben szerzett tapasztalataival
  • Mező Misi: a Magna Cum Laude frontembere és énekese, aki méltó szakmai bírája lesz a show-nak.

A hírt támogatta: kartc.hu

Hozzászólás írása