A 2012. évi X-faktor mentorai

Idén, 2012-ben az x-faktor 3. szériája is kezdetét veszi az őszi napokban. Az RTL Klub jól tudja, hogy egy népszerű műsorról van szó, ezért rendezi meg ismételten is a nagyszabású tehetségkutató versenyt. Annak idején Simon Cowel remekül kitalálta ezt, külföldön mindenhol tarolt a show, így Magyarországra is elhozta közkedvelt kereskedelmi tv csatornánk.

No, de mi az, ami változott a korábbi szériákhoz képest? SEMMI!

Egyrészt a licence kötelezi az RTL Klubot is bizonyos szabályok és feltételek betartására, másrészt minek azon változtatni, ami már egyszer bevált. Pontosan ilyen az x-faktor mentorok kiléte is.

X-faktor mentorok

Változás tehát nem történt, ugyanúgy 4 ismert személyiség segíti a versenyzőket a továbbjutás reményében a cél felé. Keresztes Ildikó, az anyatigris és egyben hisztis képviselője a nagy show-nak. Nagy Feró az öreg, szókimondó zenész. Malek Miklós a szakmájában elismert, profi szakember. Geszti Péter pedig, aki mindig tudja, mivel törjön be bármikor a köztudatba.

X-faktor mentorok

X-faktor mentorok

A nyerő négyes, akik ugyanúgy egymással is versengenek a show műsor alatt, mint ahogyan ezt az x-faktor génnel rendelkező versenyzők is.

X-faktor a The Voice ellen

Érdekesség, hogy míg az RTL a 3. évadját rendezi meg az x-faktornak, addig a TV2 a The Voice újdonságával akarja majd elvarázsolni ősztől a tv képernyők előtt ülő nézőket. Vajon a melyik csatorna nyeri a kereskedelmi háborút? Ez hamarosan kiderül.

Forrás: helyitipp.hu

Hozzászólás írása