Berki Krisztián aranya, A Hobbit és az esküvői ruhák.

Mi a közös Berki Krisztiánban és Zsákos Bilbóban? A hobbitoknak és az embereknek is szüksége van megfelelő öltözékre: kabátra, öltönyre és mellényre, kinek a sporthoz és a fogadásokhoz, kinek pedig az utazáshoz.
Abban is hasonlítanak, hogy akárcsak a félszerzet, Krisztián is elindúlt megszerezni a maga aranyát. Bár mindketten hősként tértek vissza és derekasan helytáltak , egy két tyúkszemre rátapostak a nagy útazás közben. Bilbó a törpök vezérével rúgta össze a port így elbúcsúzhatott a Szmógtól megszezett kincs rá eső részétől. A kiváló tornásztól pedig sportársa Louis Smith venné el az aranyát.

„Nekem kellett volna nyernem az aranyat, neki pedig az ezüstöt” idézi az angol internetes napilap a Daily Mail az ezüstérmest. Luis ugyanannyi pontot ért el a versenyen mint hazánk tornásza, ám Krisztián gyakorlata elegánsabb volt, így övé lett a győzelem.

Berki Krisztián aranyérmes tornász

Berki Krisztián aranyérmes tornász

“Nem akarom megosztani az érmeket, az én gyakorlatom sokkal erősebb és nehezebb volt. Újra meg kell vizsgálni őket, és akkor remélem, hogy én kapom meg az aranyat” – fakadt ki Smith.

Bár a londoni döntőn még összeölelkezett versenytársával, és később a ajtótájékoztatón is Krisztián érdemeit méltatatta, valamiért nagyot fordúlt a világ Smith-el.Míg a brit tornász az aranyérem megszerzésén töri a fejét, Berki és párja Kedves Mária családalapításon gondolkozik. A pár mielőtt belevágna és kimondaná az igent szeretne stabil anyagi hátteret teremteni.

Hiszen nincs esküvő megfelelő menyasszonyi ruha nélkül, és a vőlegény öltönyét sem szabad elfejteni. A gyermekvállaláshoz biztos otthon és nyugodt légkőr szükséges, valamint érdemes szép örömanya ruhával kedveskedni az anyósnak, hogy megnyerjük szívét és nagyobb kedvel vigyázzon a babára.

rövid esküvői ruha

rövid esküvői ruha

Hozzászólás írása