Csillag Születik döntő

Megannyi ifjú tehetség tűnt fel idén is az RTL Klub nagy sikerű show-műsorában, a Csillag Születik tehetségkutatóban. Mint ahogy korábban, úgy most is, az énekeseken és táncosokon kívül itt volt Magyarország „szórakoztató iparának” színe java. Legalábbis azok, akiknek még nem volt lehetőségük arra, hogy a nagyközönség előtt csillogtassák meg tudásukat.

Csillag születik döntő

Csillag születik döntő

A 4 válogatás viszonylag gördülékenyen haladt. A 2012-re teljesen átalakult zsűri profi szemmel – és kézzel válogatta ki azokat, akikben látott fantáziát. Természetesen a válogatások során is megmutatkozott az, hogy bizony a zsűri sem ért mindig egyet. Sőt, azt is megtudhattuk, hogy Puzsér Róbert gyakorlatilag senkivel nem ért egyet. A Csillag Születik 2012 szigorú ítészét egy ország ismerte meg ezalatt a pár hét alatt, és bizton kijelenthetjük, hogy a nagy része meg is szerette.

Véget értek már azok az idők, amikor egy-egy kis „sztárocska” feltűnt a színpadon, és a zsűri mindenféle negédes szavakkal tolta előre és előre. Puzsér Róbert stílusa kellett már a hazai szórakoztatóiparba, kellett végre egy olyan ember, aki nyíltan kimondja az adott produkciókról azt, amit gondol, ráadásul mindenféle kertelés nélkül. Ez a stílus meg is hozta a gyümölcsét. A többi zsűritag – Hernádi Judit, Pokorny Lia és Hajós András – népszerűsége eltörpül Puzsér Róberté mellett, és a tehetségkutató rajongói már alig várják a szombatot, hogy ismét halják kedvenc zsűritagjuk élcelődő megjegyzéseit.

Puzsér Róbert

Puzsér Róbert

A válogatások után egyre nehezebb terepre kerültek a kis csillagok. Az élő adások ugyanis még a legfelkészültebb embereket is megviselik. Így az idő múlásával, akik nem bírták a tempót, azok szépen-lassan kipotyogtak. Ez történt a Latin Carnevallal, az In Diretta zenekarra, és így járt legutóbb Németh Zoltán Plazma is.

Plazma

Plazma

Most már csak 4-en vannak versenyben a Csillag Születik döntőjében. Mészáros János Elek, a Quantum XXl, Szirota Jennifer és Juhász Marci. Alig több mint 1 hét múlva kiderül, hogy melyik ifjú tehetség lesz az ország új kedvence, ki, vagy kik lesznek azok, akikre a legtöbb szavazat fog érkezni a döntő során. A szavazókra pedig  – mint mindig – most is értékes nyeremények várnak. Érdemes tehát izzítani a telefonkészülékeket, mert nem csak a Csillag Születik sztárjai juthatnak mesés nyereményekhez, hanem a rajongók is.

De ami nekünk a legfontosabb, hogy 2012-ben valóban egy olyan ember fogja megnyerni a műsort, aki ténylegesen meg is érdemli, hiszen a fent említett tehetségek (legyen az akár Szirota Jennifer, vagy épp Mészáros János Elek) mindegyike hosszú hetek óta bizonyítja számunkra, hogy igenis színpadra termettek!

Hozzászólás írása