Elindult oldalunk

Nos, ha idetévedtél erre az oldalra, az nem véletlen. Biztosan találtál valamilyen hírt, érdekességet, vagy bejegyzést, ami ide vezetett. Esetleg valaki ajánlotta neked, vagy hallottál róla. Igen, ez a katalogusa.hu, ahol érdekes infókat és tartalmakat találsz minden féle témában és területen.

Amint látható 5 nagy kategóriára vannak besorolva a témák, ezek a következők:

  • Belföld: Belföldi hírek kis hazánkból
  • Külföld: Külföldi hírek a nagyvilágból
  • Kultúra: Kultúra és Zene minden mennyiségben
  • Bulvár: Bulvár hírek: celebek, sztárok
  • Életmód: Az életünk: Egészség és Életmód

Ez a minimális lista csak a kezdet. Ahogy bővülni fognak a tartalmak, jönnek a jobbnál jobb érdekességek, úgy fogom bővíteni a kategóriákat. Eredeti terv szerint ezeket meg fogom hagyni főtémáknak, és ha lesz speciális terület, melyre több írás fog koncentrálni, akkor azt meg berakom valamelyik főtéma alá, alkategóriaként.

Big Bang Theory: Az ősrobbanás is egy kezdet volt..

Big Bang Theory: Az ősrobbanás is egy kezdet volt..

Ez persze csak egy távolabbi terv, majd meglátjuk, hogyan fog a jövőben fejlődni ez a remek kis oldal 🙂

Nézzük meg kicsit részletesebben, mire számíthatunk az egyes főtémákból:

Belföld:

Ez egy elég tág kategória és fogalom. Tulajdonképpen ide fog jönni minden olyan hazai hír, újdonság, tájékoztatás, melyek nem sorolhatóak be a többi főkategóriába. Legyen szó közlekedésről, sportról, vagy akár valamilyen tudományos fikcióról, netán felfedezésről.

Külföld:

A neve szintén magáért beszél. Minden, ami nem magyar, az jön ide. Itt is lehet meg tovább bontani a kisebb témákat, amennyiben igény lesz rá.

Kultúra:

Sokat tanakodtam, hogy külön vegyem-e a kultúrát és a zenét, aztán úgy döntöttem, egy helyen legyenek. Ráadásul lesznek majd áttétek egyes cikkeknél, mely akár már a bulvár kategóriába is beleillik, ugyanis a legtöbb zenei hír majdnem elfér a celebvilágban is.

Bulvár:

Nos, ez az a szekció, ami mostanában annyira felkapott. A média is rengeteg foglalkozik a celebekkel és sztárokkal, hát miért ne tegyem én is ezt. Lesz itt minden, mi szem szájnak ingere. Hazai celebek, valóságshowk: való világ, éden hotel, stb.., tehetségkutató műsorok: x-faktor, the voice, megasztár, csillag születik, stb, és így tovább. Majd meglátod 🙂

Életmód:

Ez pedig rólunk, emberekről fog szólni. Persze itt is külön kell majd venni az egészséggel foglalkozó dolgokat az általános életmóddal, de majd menet közben minden ki fog alakulni.

Köszönöm, hogy elolvastál, a böngészéshez jó szórakozást! 🙂

Elindult oldalunk (1 hozzászólás)

Oldal 1 / 1
  1. aha
    aha 2012-10-05 at 17:10 | Reply

    Hu hu huúú. Ez aztán tényleg egy remek oldal lesz 😀 Kíváncsian várom a folytatást, milyen hatalmas nagy és érdekes cikkek lesznek itt. Hajrá!

Hozzászólás írása