Felhívás keringőre? Így kezdeményezzenek a hölgyek

Egy félhomályos szoba, néhány gyertya meggyújtása, majd egy kellemes szeretkezés a párunkkal. Ennél talán nincs is jobb, és megnyugtatóbb lezárása egy fárasztó napnak. Persze erre nem minden esetben van az embernek ereje, és energiája így sok esetben sajnos marad a kanapén fekvés, és a televízió kapcsolgatása esténként. Ha mégis szeretnénk kicsit feldobni az ilyen unalmas estéket, próbáljuk meg kezünkbe venni az irányítást, és ne féljünk kezdeményezni partnerünk felé.

Miért kéne mindig csak a férfiaknak kezdeményezniük?

Sok nő gondolja úgy, hogy a kezdeményezés minden esetben a férfi feladata. Ha ez elmarad, akkor pedig gyakori, hogy előjön a nőknél a szokásos önmarcangolás: „már nem szeret, már nem kíván, nem tetszek már neki…”

Ám ne felejtsük el, hogy a férfiaknak sose volt ennyire bonyolult a gondolkodásuk. Néha nagyon szeretik az egyszerű, lényegre törő dolgokat, és attól sem szoktak ódzkodni hogy partnerük kezdeményez Ha nem szeretnénk tovább várni, nyugodtan hívjuk fel kedvesünk figyelmét arra hogy mire vágyunk, és hogy mi a tervünk az estével kapcsolatosan. Ebben az esetben egyáltalán nincs szükség arra, hogy túlkomplikáljuk a dolgokat, egész egyszerűen engedjük el magunkat, és kezdeményezzünk mi. Ne felejtsük el, hogy a szex két emberes dolog.

Ha az egyik fél valamilyen oknál fogva ma éppen nem kezdeményez, akkor azt nyugodtan meglépheti a másik fél is. A férfiak különösen szokták szeretni a váratlan dolgokat, és azt, ha nincsenek szabályok. Nem kötelező minden alkalommal gyertyát gyújtani, és bevonulni a hálószobába. Ha éppen a konyhába, vagy a fürdőszobába kívánjuk meg partnerünket, akkor ne fogjuk vissza magunkat..

Súgd a fülébe, mit szeretnél átélni ma éjszaka

Kevesen mernek nyíltan beszélni partnerükkel akkor, ha szexre vágynak. Pedig ilyenkor egyáltalán nem kell zavarban lennünk, vagy szégyenlősködnünk, egész nyugodtan mondjuk a szemébe a párunknak azt, amire vágyunk. Sokak szerint felesleges időhúzás csak az, amikor egy nő ilyen és olyan módon célozgatni kezd partnerének, és várja, hogy ő mikor veti már rá magát. Ha igazán merészek vagyunk, sétálunk oda a párunkhoz egy gyanútlan pillanatban, és kezdjük el a fülébe suttogva részletesen ecsetelni azt, hogy mik az elképzeléseink az éjszakával kapcsolatban. Hidd el, nem fog nemet mondani, sőt a lényegre törő énünk számára rendkívül izgató lesz!

Jelezz neki egyértelműen

Úgy néz ki, ez a mai este megint az unalmas tévé nézésről fog szólni? Ugye lenne jobb ölteted, ahogy ez az estét el tudnátok tölteni? Ahhoz hogy ezt partnerünknek is a tudtára adjuk, nem is kell sok mindent megtennünk, elég annyi, ha a kanapén ülve egyszerűen elkezdjük levenni a ruháinkat. Itt most nincsenek szükségek a felesleges fecsegésekre, párod számára biztosan egyértelműek lesznek a jelzéseid felé. Ha néha napján ezt előadod egy filmezős este folyamán, garantáltan feldobod a szürke hétköznapokat, és az biztos, hogy az unalmas filmet sem kell majd végignézned.

Hozzászólás írása