2 szuper mód arra, hogy emlékezetesen vallj szerelmet a párodnak

A friss párkapcsolat kialakulása több lépésben halad. Az egyik legszebb pillanata, mikor a többszöri randizást követően beismerjük magunknak: már többet érzünk a másik iránt, és már fontossá vált számunkra ez a személy. Ez bizony a szerelem! A pillangók a gyomorban, a „legszebb akarok lenni!” érzés a következő találkozás előtt természetesen soha nem maradhat el.

Sokan érzi ezt így, mégis nehezen nyílnak meg, és sokára mondják el párjuknak először azt, hogy szerelmesek belé. Teljesen feleslegesen várjuk a tökéletes pillanatot! Sose fog eljönni! Hiába halogatjuk azt, hogy bevalljuk a szerelmünknek az érzéseinket, előbb vagy utóbb úgyis kibukik a dolog. Jó ötlet lehet ezt emlékezetesen, kreatívan a tudtára adni.

Alkoss valami emlékezeteset

A legtöbb művészre igaz az, hogy akkor tudnak igazán egyedit, és nagyszerűt létrehozni, ha éppen szerelmesek, és a alkotás közben van egy olyan múzsája, akihez különleges érzések fűzik. Ha te esetleg nem is gondolod magadnak igazi művésznek, akkor sem kell csüggedni, hiszen ettől függetlenül még valami igazán egyedi dolgot kitalálni a vallomásodhoz. Versbe foglalhatod, vagy akár dalba! Rajzolhatsz, festhetsz neki valami olyat, amiről egyértelműek lesznek számára az érzéseid. Párod örökké emlékezni fog egy olyan meglepetésre, melyet hatalmas izgalommal nyújtasz át neki, és melyből ránézésre látszik hogy szíved-lelked maximálisan beletetted. Az ilyen alkotások minden esetben többet jelentenek a másik fél számára, mint maga a szó kimondása, hogy „szeretlek!”

Írj igazi levelet

Az igazi levélírás, mely papírral, és tollal történik, egyre ritkább a mai világban. Az emberek könnyebben és talán már gyorsabban bepötyögik az okos készülékükbe a mondanivalójukat, majd egy határozott érintés követően már el is küldtük az illetőnek. Meg van azonban annak a maga hangulata, ha az ember tollat ragad, és levelet is. Sajnos manapság hajlamosak vagyunk megfeledkezni a kézzel írt levél erejéről, pedig valójában mindenkinek felcsillan a szeme, ha egy nevére érkezett borítékot pillant meg váratlanul a postaládájában.

A szerelmes levél megírását nem érdemes túlgondolni. Az írásunknak egyáltalán nem kell túl romantikusnak, sokak számára már-már csöpögősnek lenni. Egyszerűen ragadj papírt, és tollat, és gondolkozz el azon, mik azok a dolgok, melyek miatt valóban beleszerettél a párodba. Sorold fel azt, hogy mik tetszenek benne, legyenek ezek külső vagy belső tulajdonságok is, sőt azt a pillanatot is leírhatod, mikor először érezted iránta azt, hogy szerelmes vagy! Ha megoldható, akár mi magunk is bedobhatjuk ezt párunk postaládájába titokba, ám annak van igazán különleges hangulata, ha ez a levelet valóban a postás fogja kivinni neki.

Gondoljunk csak bele! Annak ellenére, hogy régen az emberek csak így tudták tartani egymással a kapcsolatot, akkor ha messze éltek egymástól, manapság már maximum számlákat, és hivatalos iratokat adunk fel a postán. Megvan annak a maga hangulata, ha az ember levelet kap, főleg akkor ha ez egy szerelmes levél. Azt pedig sose felejtsük el, hogy az ilyen kézzel fogható leveleket örökre megtarthatjuk, később pedig akármikor elővehetjük a fiókból, és átolvashatjuk a benne lévő kedves, szívmelengető sorokat.

Támogató: a potencia problémák szakértője

Hozzászólás írása