5 dolog, amely elcsavarhatja a lányok fejét az első randi során

Talán már egyáltalán nem vagyunk tisztában azzal, hogy mi nők, partnerünkben az első találkozás során mit is figyeltünk meg, illetve hogy mik voltak azok a tulajdonságai ami miatt a randi végén biztosak voltunk benne: Ettől a férfitól többet is szeretnénk!

A tudomány azonban nem régiben megtalálta azokat a pszichológiai okokat, mely bemutatja: mik azok a dolgok, melyeket megfoghatnak bennünket egy férfiban az első találkozáskor.  Fiúk! Könnyen lehet, hogy ez a felismerés után még a csajozás, és az ismerkedés is sokkal könnyebben fog majd menni!

Légy Őszinte

Nagyon fontos leszögezni azt, hogy bármennyire is szeretnél imponálni a kiszemelt lánynak, azt mindig úgy tedd, hogy közben önmagad maradj! Sok nő szerint annál rosszabb nincs is, mikor egy férfi már ismerkedéskor elkezd füllenteni, és hazudozni, még ha ezzel épp hogy előnyt akar szerezni a lánynál. A hazugság előbb vagy utóbb úgyis ki fog derülni, és nem biztos hogy a lány értékelni fogja.

Ne legyél tutyimutyi

Sok hölgy szerint nagyon elrettentő tud lenni az, ha egy férfi olyan „anyám asszony katonája” típus. Ha nem tud semmiről egyedül dönteni, nagyon félénk, és visszahúzódó. Egy férfinak legyenek önálló gondolata, és merjen kiállni azok mellett! Egy felmérésből kiderült, hogy 10 nőből 7 úgy tartja, hogy a testalkat, és a külső csak egy másodlagos tényező ismerkedés során. Sokkal többet számít az, hogy az illetőnek milyen a jelleme.

Légy humoros, mondj vicceket

Sokak szerint rendkívül jó tud az lenni, ha az első randevún a fiú elkezd viccelődni. Ezzel nagyon jól fel tudja oldani a feszült hangulatot, és a beszélgetés, és ismerkedés is sokkal gördülékenyebb lesz. Az a férfi aki már az első találkozás során megtud bennünket nevettetni, az nagy valószínűséggel a későbbiekben is sok örömet tud majd nekünk szerezni. Egy tanulmányból az is kiderült, hogy az első randi során a lányok sokkal nagyobb eséllyel adják meg a telefonszámukat, és szeretnének újra találkozni a partnerükkel, ha a fiúnak sikerült őt megnevettetnie.

Dobj fel egy témát, beszélj sokat

Talán sok férfi számára meglepő lehet, pedig a nők egyáltalán nem szeretik az egyoldalú dolgokat, legyen szó például a beszélgetésről. A lányok egyáltalán nem szeretnek úgy csacsogni, hogy a másik fél csupán egyetértő bólogatással tud reagálni a mondatainkra. A lányoknál sokat számít az, ha az illető pasinak jó a beszélőkéje, és szépen meg tudja fogalmazni a dolgokat. A szép, helyes, és tiszta beszéd csak előnyére lehet a pasinak. A lányok szerint kevés taszítóbb dolog van annál, ha egy pasi meg se mer szólalni a lány társaságában, semmiről nincs saját véleménye, és nem lehet vele egy jót beszélgetni sem.

Szeresd a gyereket

Nem hátrány az sem természetesen, ha a pasi családcentrikus. Ezzel a témával azonban legyetek óvatosak fiúk! Ez ne abba nyilvánuljon meg, hogy az első randin kijelented, hogy x időn belül pontosan hány gyerkőcöt szeretnél, de biztosan nem hátrány az sem, ha a lány tapasztalja, hogy jól kijössz a gyerekekkel. Ha például egy romantikus séta közben, egy kisfiú feléd rúgja a labdát, akkor ne várd meg míg elsétál érte, légy kedves vele, és passzold vissza neki! Hidd el a legtöbb esetben a lányok sokkal több apró dologra felfigyelnek, mint amire gondolnál.

Forrás: megnézem

Hozzászólás írása