Koncertek

Ha szeretsz koncertre járni, ősszel sem kell majd unatkoznod, rengeteg koncert vár rád szerte az országban. A Depresszió és az Alvin és a mókusok októbertől közös koncertturnéra indul, és a sikeres tavaszi országjárást követően a Fish! – Insane – The Grenma trió is újra így tesz. A Fish! ráadásul új albummal is jelentkezik, melynek dalait ezeken a fellépéseken lehet majd először élőben hallani.

Szeptemberben a Kiscsillag is befejezi harmadik nagylemezének munkálatait, amit ősszel országos lemezbemutató turné követ.

Quimby koncert

Quimby koncert

A Quimby november 12-én egy hatalmas koncert keretében ünnepli meg 20. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában. Aznap a 30Y a Szentimentálé című produkciójával áll a közönség elé a Művészetek Palotájában és mutatja be halkabb, kevésbé ismert oldalát.

30y koncert

30y koncert

Az immáron VOLTfolió-díjas veszprémi Expresszó Klubmozi és Kávézó idén ősszel is erős koncertprogrammal várja vendégeit. A szegedi JATE Klub visszaköltözött eredeti helyére, a Szegedi Tudományegyetem központi épületének alagsorába. Ide várják majd októbertől a szórakozni vágyókat szintén erős felhozatallal. A keszthelyi 512 Club pedig leköltözött a strandra, már itt kezdődik az őszi koncertszezon szeptember közepén a Supernem fellépésével. Ha még több koncertre vagy kíváncsi, látogass el a Breakpoint koncertajánló portálra!

Hozzászólás írása