Korszerű, kényelmes és sokoldalú – SZÉP Kártya

Korszerű és könnyen használható lehetőség a SZÉP Kártya. A cafeteriaegyik legkedveltebb eleme a bankkártyákhoz hasonló működésével, sokoldalú felhasználhatóságával gyorsan megszerettette magát.

A SZÉP Kártya három alszámlája, a szállás, a vendéglátás és a szabadidő alszámla a kártyahasználó dolgozónak, valamint társkártyával rendelkező közvetlen hozzátartozójának egy kényelmes és korszerű fizetőeszközt biztosít. A szolgáltató elfogadóhelyek számára elégedett ügyfeleket, kiszámítható költségeket és még több minőségi szolgáltatást jelent. A munkáltatóknak pedig lényegesen kevesebb adminisztrációs terhet, és kedvező adózási feltételeket nyújt.

Létrehozásának egyik célja a belföldi turizmus fellendítése volt. A SZÉP Kártya tökéletesen teljesítette a hozzá fűzött reményeket. És a jövő még előttünk áll. A kártya sikere egyértelműen látható az eddig legyártott utalványkártyák, és az egyre nagyobb ütemben csatlakozó szolgáltatók számából.

SZÉP Kártyák cafeteria

SZÉP Kártyák cafeteria

A Pihenőkártya sokoldalúságát mutatja, hogy mindhárom alszámla kerete igénybe vehető szállás költségeinek fedezésére. A vendéglátás alszámla jelenleg a legnagyobb népszerűségnek örvend. A szabadidő alszámla szolgáltatási körét pedig a legutóbbi jogszabály-módosítás bővítette ki, a kártyabirtokosok igényeihez még jobban igazítva azt.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek országszerte széleskörű szolgáltatásaikkal várják a vendégeket. A kártyával banki terminál, internetes, online felület, valamint telefonos elfogadás segítségével is lehet fizetni. Ez a korszerű juttatási forma új lehetőségek tárházát nyitotta a hazai turizmus, a vendéglátás, valamint az egészségmegőrző és sportszolgáltatások nyújtásával foglalkozó szolgáltatók, a kártyabirtokos dolgozók, valamint a munkáltatók számára.

Hozzászólás írása