Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2023. december
h k s c p s v
« Sze    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

2011

Való Világ 5 – A koncepciók

Való Világ 5 – A koncepciók

Ki gondolta volna 2002-ben, amikor az első széria elkezdődött, hogy majd’ egy évtized elteltével már az ötödik résznél fogunk járni. Pedig így történt. A szeptemberben elindult Való Világ 5 minden valóságshow-t lepipált mind nézettségben, mind az emberekre gyakorolt hatásában, mind pedig a „megélt” évadok számában egyaránt.

Négy tipp amitől otthonosabban érzed magad egy hotelszobában

Négy tipp amitől otthonosabban érzed magad egy hotelszobában

A nyaralás röpke ideje alatt, általában egy személytelen hotelszobát kapunk az éves pihenőidőnk eltöltésére. Bár alap, hogy ezt az időt nem a hotelben való csücsüléssel töltjük, hanem napozással, úszással, a helyi nevezetességek, múzeumok és éttermek felfedezésével, mégis van, amikor egyszerűen elfáradunk és szeretnénk az ideiglenes otthonunkban lazítani. Lássuk, mivel tehetjük ezt az időt minél kellemesebbé.

A szoptató anya táplálkozása

A szoptató anya táplálkozása

A szülés után rokonok, barátok szeretettel veszik körül a szoptató anyát és traktálják „finomságokkal”, azaz cukorban és zsírban gazdag táplálékokkal. Itt kezdődik a baj! Az anyuka, arra gondolva, hogy a szoptatással járó tejtermelés energia és tápanyagszükségletének fedezésére sokat kell enni, boldogan eszi az édességeket és csodálkozik azon, hogy a szoptatás befejeztével fogyókúrás kezelésbe kell fognia.

Online játékok

Online játékok

Egy fárasztó nap után, vagy csupán az irodai munka szünetében egyszerű kikapcsolódást nyújtanak a online játékok. Időnként csak néhány percünk van a rövidke pihenésre, a szórakoztató elfoglaltság mégis szellemet frissítő hatással bír. Amennyiben pedig a virtuális játszótér szerelmeseivé válunk, akár egész estéket tölthetünk a számítógép előtt mitikus lényekkel harcolva, vagy izgalmas autóversenyek résztvevőjeként.

Devizahitel végtörlesztése

Devizahitel végtörlesztése

A svájci frank közelmúltban tapasztalt rendkívüli erősödése komoly feladat elé állította az európai országok, köztünk hazánk közgazdászait és pénzügyi szakértőit is. Bár a devizahitelesek az elmúlt hónapban még jelentősen magasabb törlesztő részlettel kellett, hogy számoljanak, a rendszer stabilizálódása már napjainkban is érezteti hatását.