Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2023. szeptember
h k s c p s v
« aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

2015

Amit az órák gyűjtéséről tudni kell

Amit az órák gyűjtéséről tudni kell

Az órák évszázadokon át az emberek presztízsét, társadalmi helyzetét mutatták. Noha ma is megvannak az igazán értékes szerkezetek, az igazán értékes órák azonban az antik darabok, amelyeknek gyakran tíz-, sőt százmilliók is lehetnek az értékei. Amit fontos tudni, hogy néhány kivételtől eltekintve ma még csak a finomszerkezetű, míves megmunkálású mechanikus órák jelentenek nagyobb értéket az […]

Amire mindig figyelni kell, ha webshopból vásárolunk!

Amire mindig figyelni kell, ha webshopból vásárolunk!

Manapság kis túlzással teljesen általánossá és mindennapossá vált, hogy internetes áruházakból vásárolunk. Annyira elfogadott lett ez az alternatíva, hogy sokszor már vakon is megbízunk minden egyes webshopban, így könnyedén elsiklunk olyan részletek mellett, amelyek nagyon fontosak lennének a biztonságos vásárláshoz. Sokszor talán csak apróságokról van szó, de bizonyos esetekben akár óriási átverésnek is áldozatul eshetünk, […]

A hajszíned elárulja, hogy milyen vagy az ágyban!

A hajszíned elárulja, hogy milyen vagy az ágyban! (Fotó: www.fksz.hu)

Az ember külleme általában többet elmond jelleméről, mint bármi más, így talán megdöbbentő lehet, de már a hajunk színe is beszédes lehet – pláne abban az esetben, ha azt akarjuk kideríteni, hogy milyen is az illető az ágyban, illetve a párkapcsolatokban.

A reklámajándékok három fajtája

Feliratozható reklámtáska

A reklámajándékoknak nagy általánosságban három fajtáját különíthetjük el, amelyeket rendkívül gondosan, akár piackutatási eredmények felhasználásával kell megválasztanunk magunknak.

Ilyen esetekben kiváló a térkő

Ilyen esetekben kiváló a térkő

A térkövezés az egyik legjobb választás abban az esetben, ha szeretnénk egy lakásunk környékén található kisebb-nagyobb területet olyan anyaggal bevonni, amely szilárd, nagy terhelést is kibír, ezen felül pedig nem kell attól sem tartanunk, hogy kinő rajta a fű.