360 S6: kínai robotporszívó könnyíti meg a háziasszonyok mindennapjait

Napról napra egyre jobban és jobban terjednek el hazánkban is a modern háztartási gépek, hiszen már egyáltalán nem ritka, ha otthon szárítógépet, vagy mosogatógépet használunk. Hasonló népszerűségnek örvend a robotporszívó is, mely a háziasszonyok legjobb barátja, és aki csak egyszer kipróbálja, nem is szeretne már megválni tőle.

Az okos kis gépecske teljesen nyugodtan magára hagyható, míg mi elszaladunk a boltba, vagy elvisszük a gyerekeket az iskolába, ő minden probléma nélkül kitakarítja az otthonunkat.

Ez a robotporszívó rendkívül csendes, ha végzett a feladatával visszamegy az állomására

A 360 S6 névre hallgató kínai gyártású robotporszívó teljesen mértékben felkavarta az állóvizet, már ami az elérhető áron kapható robotporszívókat illeti. Ez a szuper kis gépezet a maga 99.500 Forintos árával hamar alálőtt a legnagyobb konkurens márkáknak is.

Felmérések szerint manapság már egyáltalán nem kell tartanunk a kínai eszközöktől, hiszen az eddigi pozitív vélemények is alá tudják támasztani, hogy semmiféle minőségbeli problémát nem tapasztalhatunk vele kapcsolatban sem. Jár hozzá egy háromféle dugófejjel rendelkező töltő, dokkoló, a tisztításához kefe, felmosó platni és rongy. Mivel a 360 S6 hasán található a duális forgókefe, a hengerkefe, illetve a felmosásért felelős keret, ezért erről a gépről egyértelműen elmondhatjuk azt, hogy minden felületen tökéletesen megállja a helyét. A porszívó felső részén található a kipattintható portartály, illetve a lézeres AWACS torony, mely a lakás feltérképezését végzi el.

Emellett itt található két vezérlőgomb is, melyet nagy valószínűséggel egyáltalán nem is fogunk használni, hiszen a robotporszívót mobil applikáció segítségével is könnyen tudjuk üzemelni. A lézeres feltérképezés, a tárgyelkerülési , és a hason található leesés elleni védelem miatt ezt a porszívót egész nyugodtan magára tudjuk hagyni. Az időzítőjének köszönhetően pedig akár előre beprogramozott időben is be tudjuk kapcsolni. A 360 S6 robotporszívó képes jelezni akkor, amikor szűrőcserére van szükség, illetve nagy előnye még hogy szívóerejét összesen három fokozatban is ki tudjuk mi magunk választani, emellett rendkívül csendes, és zajmentes működés közben.

Az írást a kinaibazis.hu kínai termékek webáruháza támogatta.

Hozzászólás írása