40 ezer Ft-os kavics

A minap síelni indultunk családommal. Még épp, hogy csak elindultunk Szentendréről a 11-es úton, amikor egy hatalmas koppanás miatt félrerántottam a kormányt és majdnem az utat szegélyező betonelemeknek ütköztünk. Az ijedtség oka egy felverődő kavics volt, ami miatt apró darabakra repedt szét autónk szélvédője.

A követ egy teherautó kereke verte fel szélvédőnkre, de az adott körülmények miatt már nem tudtam utána menni. Öröm az ürömben, hogy a korszerű szélvédők a modern autógyártásnak köszönhetően a szélvédőnk nem esett apró éles darabokra és így nem sérült meg senki, viszont lehetetlenné vált a továbbhaladás. Félreálltunk az út szélén és feleségem okostelefonjával autóüveg szervizt keresett. A keresési találatok között talán a legelső a Csobánkai székhelyű Pilis Autóüveg Kft volt.

Szélvédő csere a Pilis Autóüveg Kft.-nél

Szélvédő csere a Pilis Autóüveg Kft.-nél – Egy kavics valóban érhet 40.000 Ft-ot, amennyiben betöri a szélvédőnket. Érdemes felkeresni a céget, hogy próbáljuk elkerülni az ilyen bajokat. (fotó: www.fksz.hu)

Fotó: www.fksz.hu/Nagy Arnold (Fksz fotózás)

Honlapjukról hamar kiderült, hogy házhoz, illetve esetünkben autóhoz mennek. Mivel szorult helyzetben voltunk, nagyon előzékenyek voltak és miután leegyeztettük az autóüveg típusát, két szerelő hamarosan autóba ült és nálunk termett az üveggel együtt. Villámgyorsan cserélték ki szélvédőnket és most már több hét elteltével nyugodtan állíthatom, hogy nem csak gyorsak voltak, de szakszerű munkát is végeztek.

A utóbbi napok hosszan tartó havazásai és esőzései, alaposan próbára tették a ragasztást és a ragasztó anyag minőségét, de tökéletes lett, szerencsére nem ázik be sehol. A szerelők felajánlották, hogy a helyszíni kárfelvételi joggal rendelkező szervizként a biztosítást is el tudják intézni, de miután mondtam, hogy nincs meg a károkozó, az autóüveg csere után elváltak útjaink. Ritkán találkozok, ilyen gyors és profi szakemberekkel.

Hozzászólás írása