Mit tehetünk, ha sürgősen pénzre van szükség?

Az ember életében olykor-olykor eljön a pillanat, amikor gyorsan pénzhez szeretne jutni. Rengeteg oka lehet a pénz szükségének, de annál kevesebb lehetőségünk maradt annak megszerzésére. Mivel azonnal meg kell oldanunk a problémát, a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldást a bankok kínálják személyi kölcsön vagy személyi hitel formájában.

A személyi hitel az egyik legrugalmasabb és legegyszerűbben igényelhető hitel típus. Tulajdonképpen a személyi kölcsön egy kisösszegű jövedelem alapú hitel magánszemélyek részére. Népszerűségének oka, hogy az igénylő szabadon felhasználhatja bármilyen célra igazolás nélkül, illetve rendkívül gyorsan megkapható. Másik nem elhanyagolható előnye, hogy nincs szükség az ingatlan vagy más nagy értékű tulajdon leterhelésére. A személyi kölcsön esetében az igénylő csak és kizárólag a saját igazolt jövedelmével biztosítja a törlesztést. De nézzük a HitelCsapat.hu segítségével, ki lehet jogosult a személyi hitel igénylésére!

Forint

Természetesen csak olyan személy igényelhet személyi hitelt, aki betöltötte életének 18. vagy éppen 21. életévét. Emellett rendelkeznie kell a szükséges dokumentumokkal, mint amilyen a személyi igazolvány, a lakcímkártya és az adókártya. Mindezek mellett szükséges a havi jövedelem bizonyítása két havi számlakivonattal, illetve a havi nettó jövedelem nem lehet alacsonyabb egy meghatározott összegnél. A munkaviszony ideje is tényezőként szerepel, legalább 3 hónapos, de olykor egy éves folyamatos munkaviszonyra van szükség. Az igényelhető összeg nagysága 100 ezer és 5 millió forint között változhat, melyet egytől öt évig törlesztünk.

Azon személyek, akik megfelelnek ezen elvárásoknak, illetve teljesíteni tudják az adott bank feltételeit, igen rövid idő alatt készpénzhez juthatnak.

Mit tehetünk, ha sürgősen pénzre van szükség? (2 hozzászólás)

Oldal 1 / 1
  1. Sári
    Sári 2013-07-10 at 11:18 | Reply

    Köszönöm a hasznos információt!

  2. hugi
    hugi 2018-06-13 at 19:57 | Reply

    62.885ft nyugdíjam van tudnak e kölcsönt biztosítani?

Hozzászólás írása