A legviccesebb iPhone tartozékok

Napjaink egyik, ha nem a legismertebb vállalata a cupertinói székhelyű Apple. Egyik legnépszerűbb terméke az iPhone, mely már hazánkban is meghatározó népszerűségnek örvend, mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály körében.

Az iPhone nem csak egy telefon, nem is gondolná az ember, hogy mennyi mindenre használható. A teljességé igénye nélkül csak felsorolásszerűen néhány érdekesebb funkció: beszédfelismerés, navigáció, internet, irodai alkalmazások tömkelege, fordító programok, zenehallgatás, banki felületek használata, játékok… stb.

 Egy iPhone-hoz manapság már rengeteg tartozék vásárolható hazánkban is, de külföldről csemegézve végtelen számú a választék. Különféle iPhone tartozékok közül, amelyek lehetnek hasznosak, vagy akár haszontalanok is, mi megpróbáltuk megtalálni a legviccesebbet, melyről mindenki próbálja eldönteni, hogy hasznos vagy haszontalan iPhone tartozéknak minősül-e.

És hogy mit is találtunk? Íme:

iPhone-nal irányítható vibrátor

Az OhMiBod névre keresztelt kis eszköz és a Body Heat app segítségével teljes kontrol alá vehetjük magányos perceinket. Az OhMiBod vibrátor rezgését be tudjuk állítani közvetlenül a pulzusunkhoz, vagy akár egy kellemes zenéhez is. Csak el kell indítanunk a Body Heat app-ot, és már irányításunk alá is vehetjük ezt a kis játékszert.

iPhone kiegészítő

iPhone kiegészítő

Mozgasd felfelé az ujjad a képernyőn, hogy a rezgés sebességét növelni tudd, vagy mozgasd jobbra, hogy növeld az intenzitást, vagy éppen a rezgés amplitúdóját. Balra lent a képernyőn gyengéd csiklandós hatást tudsz elérni.

iPhone kiegészítő

iPhone kiegészítő

Ha elengeded a kijelzőt, akkor mindig a jelenlegi szinten vibrál a barátunk, de ha két újjal érsz hozzá, akkor összetettebb rezgésekre is képes. Az iPhone tartozék teljes leállításhoz csak meg kell rázni az iPhone-t, de ezzel mindenki bánjon óvatosan, ha értitek, mire gondolok.

Hozzászólás írása