A tévé előtt se lustuljunk!

Valljuk be magunknak, hajlamosak vagyunk ellustulni, ha a tévé előtt ücsörgünk. A legmodernebb, állvánnyal a falra erősíthető LCD TV-k azonban jóval többek az egyszerű televízió készüléknél, használjuk ki az előnyeit!

Játszva sportolás

Nemcsak olyan játékok léteznek, amelyeket ülve kell végezni a tévé vagy a számítógép előtt. Az Xbox kinect érzékelőnek hála barátainkkal vagy családtagjainkkal játszhatunk együtt. Úgy sportolunk, hogy észre sem vesszük, legfeljebb csak másnap, amikor ránk tör az izomláz. Nemcsak a kinect létezik, például a Wii-vel is edzhetünk, bár meg kell vallani, valamivel kevésbé mozgatja meg az egész testet, mint egy kiadós táncolás, vagy ugrálós játék az Xbox segítségével. Ha szeretünk játszani, akkor érdemes eltolni a bútorokat, hogy legyen hely. Sőt, a nagy játékosoknál jobb, ha a tévét a falra szereljük, úgy biztonságban lesz!

A tévé jól mutat az asztalon, de ha nagy játékosok vagyunk, inkább helyezzük a falra

A tévé jól mutat az asztalon, de ha nagy játékosok vagyunk, inkább helyezzük a falra

A kényelmes sportoló

A tévé előtti tér (ha van), akkor ideális lehet arra, hogy a szobabicikli vagy a taposógép helyet kapjon a kanapé mellett. Még ha nem is tapossuk végig a műsorokat, akkor is több mint a semmi. Ha nincs elég hely, akkor érdemes az asztali tévéállványt elhúzni, a televíziót pedig felvarázsolni a falra, így megszűnik a helyprobléma.

A lusták sportja

Ha olyan lusták vagyunk, mint Garfield, de azért szeretnénk jó kondiban lenni és bámulni a tévét egyszerre, akkor az egyszerű lábemelgetés a nekünk való. Valószínűleg nem fogunk szálkás izmokat növeszteni, de a semminél jobb. Terítsünk le a kanapé elé egy matracot vagy pokrócot, feküdjünk le rá, és nekünk szimpatikus körzéseket, emelgetéseket végezzünk. A szemeinket nem muszáj levenni a képernyőről, de azért időről időre cseréljünk lábakat.

Szeretné felszerelni készülékét a falára? Ne habozzon! http://www.ledtvallvany.hu/

Hozzászólás írása