Az első személyes találkozó

Egyre többen próbálnak ismerkedni a világhálón. Számos sikersztorit hallgattunk már az ismeretségi körben, ám a sok csalódásról senki sem beszél. Sokszor már az első levelek is problémásak, nem, hogy még a személyes találkozó.

Chatelésből személyes találkozó?

Az internetre felregisztrálni magunkat nem nehéz mutatvány, de kiszűrni a nekünk szimpatikus embereket, nos, az már igen. Sokan sablonleveleket küldözgetnek mindenkinek, aztán csodálkoznak, amikor nem kapnak választ. Sajnos a legtöbb beszélgetés néhány levélváltás után egyszerűen elhal, teljesen más naponta egy-két levelet váltani, mint személyesen megismerkedni valakivel.

Persze gyorsan folytatódhat a beszélgetés más platformokon is, mint a társkereső oldal chatje vagy üzenetküldő része, de azért nem árt, ha vigyázunk, kivel osztjuk meg a közösségi oldal profilunkat, vagy a mobilszámunkat.

Sok minden múlik az első valóságos randin

Sok minden múlik az első valóságos randin

Nincs értelme húzni-halasztani!

Ha valaki nem akar néhány nap vagy hét után személyes találkozót a másiktól (főleg ha teljes a szimpátia), akkor nem árt, ha elgondolkodunk a továbbiakon, hogy van-e értelme a további virtuális kapcsolatépítésre. A válasz természetesen az, hogy nem nagyon, hiszen az emberek hús-vér párra vágynak, nemcsak egy fotóra meg chatszövegre, ami tulajdonképpen bárkitől eredhet.

Ha végre úgy alakul, hogy összejön az első találkozó, akkor nem árt, ha óvatosak vagyunk. Természetesen nem minden online ismerkedő rossz ember, de azért jobb, ha nem adjuk meg első körben a lakcímünket, és nem az éjszaka közepén egy számunkra ismeretlen helyen találkozunk életünkben először az online partnerünkkel.

Akkor se keseredjünk el, ha a valós randi nem úgy sült el, mint ahogyan azt reméltük. Egyrészt legalább megpróbáltuk, másrészt pedig sosem lehet tudni, hogy az újonnan kötött ismeretség mennyire lesz hasznos számunkra a jövőben. A találkozó már fél siker, sokan hosszú hónapok alatt nem jutnak el túlságosan sok találkozóig. Attól, mert egy randevú nem sikerült jól, még ne adjuk fel, bátran menjünk el továbbra is, előbb-utóbb biztos, hogy megleljük a szerelmet!

Hozzászólás írása