Így védjük a telefonunkat!

Az emberek szeretnek új telefont vásárolni. Ilyenkor mindig nagy az izgalom, ahogy a kezünkbe kaparítjuk az új szerzemény dobozát, alig várjuk, hogy letépjük róla a fóliát. Kiszedjük a dobozból, és a következő pillanatban már a kedvenc applikációinkat töltjük le, hogy minél hamarabb birtokba vehessük.

Ugyanez elmondható a tabletekről és a telefonokról is. Azonban minden tulajdonosban benne van a félelem, hogy mi lesz, ha véletlenül kicsusszan a markából.

Az új eszközeink védelme már az első napon fontos. Senki sem szeretne úgy járni, hogy éppen a boltba tart a tokért, amikor véletlenül leejti. Nem véletlen, hogy sokan már a nagy nap előtt beszerzik azokat a kiegészítőket, amikre később szükségük lesz, így már a telefon kicsomagolásánál a kezük ügyébe kerülnek.

Ezzel meg tudjuk menteni a mobilunkat egy nagy eséstől, és saját magunkat is a felesleges háborgástól. Ha olyan szerencsétlenek vagyunk, hogy a képernyő betonra, vagy egy apró kavicsra esik, akkor hamar elbúcsúzhatunk tőle.

Tok és kijelzővédő

Ahhoz, hogy ez elkerülhessük két dologra lesz szükségünk, az egyik a tok, a másik a védőfólia. Ma már többféle tok közül tudunk választani. Sokan a szilikon alapút szeretik, mivel ez nem túlságosan puha, ugyanakkor nem is kemény. A teljes mértékben műanyag tok veszélyes lehet bizonyos hátlapokra, mivel, ha egy szem por közé kerül, akkor megkarcolja azt.

A szilikon toknál arra kell figyelni, hogy milyen vastagságút választunk, mivel egy esetleges esésnél a nagyon vékonyok nem fognak úgy védeni, mint a vastagabbak.

Végül fontos beszélni a képernyő fóliáról is. A legtöbb telefon képernyője ívelt, így érdemes minőségi fóliát választani, az üveg ugyanis könnyen lepattanhat a készülék széléről. Szerencsére sok cég gyárt különböző fóliákat, így az üveg mellett más lehetőségeink is vannak.

A kijelzővédők megvédik a mobilunkat és a tabletünket is az eséstől, így gyerek mellett is nyugodtak lehetünk. Másik előnyük, hogy a karcolásoknak is ellenállnak, így beletehetjük a táskába, nem kell attól tartanunk, hogy a kulccsal véletlenül összekarcoljuk.

Hozzászólás írása