Készíts ehető ajándékot esküvődön a vendégeknek!

A mai esküvők szerencsére már nem követik minden téren a klasszikus hagyományokat, ennek megfelelően bár a szertartás bizonyos szent részei kőbe vésve megmaradtak, de a párok rengeteg kreatív ötlettel dobhatják fel a nagy napjukat. Így ma már nem csak saját zenét választhatnak a polgári esküvőn, hanem akár díszítéseket is, vagy éppen a lakodalomban olyan lehetőségeket, amelyek abszolút a saját ízlésüket tükrözik.

Ha te is szereted a kreatív ötleteket, arra biztatnánk, hogy nyugodtan vágj bele, és tedd makulátlanul sajátoddá az esküvőtöket!

Neked is kell ajándékot adnod!

Sok fiatal pár elfelejti az esküvő előtt, hogy a nagy ceremónia után nem csak ők kapnak ajándékokat a násznéptől, hanem természetesen nekik is kell majd adniuk valamit a sok-sok ételen és a felejthetetlen emlékeken túl. Egyre elterjedtebb, hogy az ifjú pár az esküvőn még csak felhívja a figyelmet arra, hogy később nagy ajándék várható, mégpedig az egész esküvő napját filmként megörökítő DVD vagy Blu-ray képében, amihez profi fotósokat és videósokat kérnek fel.

Készíts ehető ajándékot esküvődön a vendégeknek!

Készíts ehető ajándékot esküvődön a vendégeknek!

Ez egy garantáltan olyan ajándék, amit bár nem tudunk azonnal a látogatók kezébe adni, azonban később annál nagyobb örömet szerezhetünk vele. Egy igényesen összeállított és megvágott filmet például ízléses csomagolásban, akár egy bekeretezett kép társaságában is átnyújthatjuk rokonaink és megjelent szeretteink számára, ami sokkal emlékezetesebb és tartalmasabb lesz, mintha a helyszínen egy kis boltban megvásárolható emléket kaptak volna.

Természetesen ez csak egy ötlet a sok-sok lehetőség közül, lévén készíthetünk a vendégek számára előre legyártott ehető ajándékokat is, amelyekkel ismét egy kis különlegességet csempészünk esküvőnkbe.

Házias ízeket szeretettel

Kiváló ötlet például, ha összeállítunk vendégeink számára egy minden téren kézzel készített dobozkát, amelybe apró ajándékokat helyezünk el. Egy minket ábrázoló képecske, valamint egy emléklap társaságában ide elhelyezhetünk egy ízletes bonbont, valami olyan különlegességet, amit mi készítettünk, esetleg egy igazi kézműves manufaktúrából rendeltünk, egyedi csomagolással ellátva. Ez a szokásos süteményes doboz mellett örök és finom emlékként maradhat meg a meghívottak számára.

Amennyiben esetleg a kereteink szűkösek, vagy nem szeretnénk túl nagy felhajtást ekörül az ajándékozás körül, mindent megoldhatunk olcsón és kreatív ötletekkel is, így a dobozt, a képet és az emléklapot is kinyomtathatjuk otthon, ízlésesen megszerkesztett formában, jó minőségű fotópapírra, és sütemény helyett készíthetünk személyre szóló, akár kis üzenetekkel vagy fényképekkel ellátott mézeskalácsokat is. Az ilyen ajándék nem csak hamar elkészül, hanem olcsón kihozható, ezen felül pedig személyessége és különlegessége miatt mindenkinek egy megható és életre szóló emléket jelent – pláne ha olyan üzenettel vagy képpel dobjuk fel az adott csomagot vagy mézeskalácsot, ami csak rátok jellemző, egy kellemes közös emléket idéz fel bennetek és a másik félben is.

Hozzászólás írása