Mit csináljunk párként?

Az elején könnyű izgalmas feladatot találni, de egy idő után azt se tudjuk, hogy mihez kezdjünk a másikkal. Nézzük pár működő tippet!

Filmezés

Klasszikus, de egyben remek módja az idő és az ízlés megosztásának. Ti milyen filmeket szerettek, van még olyan, amit meg kell néznetek? Mi van, ha úgy döntötök, hogy megnézitek az egész sorozatot? A maratont még fel is dobhatod, és beöltözhetsz a film főszereplőinek. Hogy még szórakoztatóbb legyen, a szobát úgy díszítheted, mintha a forgatás helyszíne lenne, és még tematikus uzsonnát is készíthetsz.

Jelentkezzen egy tanfolyamra

Az idő megosztásának nagyszerű módja, ha a szabadidőtöket valami új dolog közös tanulásával töltitek. Művészet? Akkor egy festészeti tanfolyam. Szeretnél új nyelvet tanulni? A spanyol jó lehetőség, elég divatos. Szereted a bort? Rengeteg borkóstoló tanfolyam van…

Gasztronómiai túra

Az étel megtölti a gyomrokat és a szíveket, nemcsak az összetörteket, hanem a szerelmeseket is. Ha szeretsz enni, egy gasztronómiai túra az egyik legjobb tevékenység. Ez a tevékenység olyan egyszerű, mint az interneten rákeresni a város érdekes éttermeire, felírni őket egy listára, és elindulni a túrára, kipróbálni új dolgokat, miközben mindezt a partnerünk társaságában tesszük.

Bérelj ugrálóvárat

Ez minden bizonnyal az egyik legeredetibb dolog, amit párként tehetünk. Nem kell ahhoz gyereknek lenni, hogy élvezze az ugrálóvárat, sőt, azt is mondhatjuk, hogy ez az egyik legjobb módja annak, hogy megossza az intimitást a partnerével. Az igaz, hogy a csókolózás, a simogatás és az ágyba bújás nagyon intim és szenvedélyes, de mi lenne, ha megosztanánk egy olyan pillanatot, amely visszavisz minket a gyermekkorunkba? Na, ez egy igazán meghitt és varázslatos pillanat, amelyet megoszthatunk a szerelmünkkel. A nevetés intenzívebb lehet, mint a csókolózás.

Újra alkotni az első randit

Ha az első randi olyan varázslatos volt, miért ne lehetne megismételni? Igaz, hogy nem lesz olyan különleges, mint az első alkalom, de biztosan nagyon intenzív lesz, mert emlékeztetni fog minket arra, milyen varázslatos volt az a pillanat.

Hozzászólás írása