Mit vigyünk magunkkal nyaralásra, ha nők vagyunk?

Az augusztus beköszöntével tömegesen útnak indulnak az emberek, hogy is lenne másképp egy keményen végig dolgozott év után; mindenkinek jár és szükséges a pihenés. Ilyenkor minden évben felvetődik a kérdés: „Anya, kislányom, szívem, megint ennyi bőröndöt hozol?!”, tele ruhákkal, kozmetikumokkal, táskákkal, ékszerekkel… Nézzük, mit érdemes feltétlenül elcsomagolnunk.

Ruhák tömkelege

Az elsők közt szerepel a nők listáján – ha csak a saját felszerelésükről van szó – a ruházat. A több szekrénynyi mesés ruhadarab közt van sok, amit semmilyen körülmények közt nem szeretnénk otthon felejteni, mégis van egy határ, ameddig pakolhatunk. Érdemes felállítani magunkban egy sorrendet szoknyák, pólók, trikók, nadrágok, és alsóneműk közt. Mindegyikből azt az első 3-6 darabot pakoljuk el a bőröndünkbe, amelyikeket a legjobban szeretjük. Jó, ha úgy választunk közülük, hogy egymással kombinálhatók legyenek, így néhány ruhadarabbal elérhetjük azt, hogy minden nap másként nézzünk ki.

Kiegészítők népszerűsége

Nyaralás nőként

Nyaralás nőként – néhány kozmetikum elengedhetetlen

Nőként igenis szerethetjük a csecsebecséket, táskákat, cipőket és kalapokat is, bizony előfordul, hogy egy kellemes nyaralást el sem tudunk képzelni egy-egy kiegészítő nélkül. Teljesen érthető is, hiszen ezzel is nagyban kifejezhetjük egyéniségünket, és egyiktől-másiktól egészen más hangulatunk van, ha az már a szívünkhöz nőtt. Ékszerekből érdemes szettet magunkkal vinnünk, valamint egy kedvenc karperecünket, fülbevalónkat, gyűrűnket. Táskából és cipőből pedig egy elegánsabbat, és egy sportosabbat célszerű odapakolni, amiből jó, ha egyik már az utazáskor rajtunk van, így nem foglal helyet a bőröndben. Valamint feltétlenül legyen nálunk egy szalmakalap, amely a naptól megvéd minket.

Kozmetikumok hada

Kozmetikumból a legfontosabb a naptej és a napolaj lesz. Nyaraláskor a sminket jó, ha mellőzzük, mert a nap hatására a pirosító, alapozó, púder káros hatásai sajnos felerősödnek. Legyen nálunk egy jó arckrém, ami lehetőleg hatékony az UV sugarak ellen. Vigyünk magunkkal napozás utáni gélt, ha esetleg leégnénk, no meg persze az elengedhetetlen tusfürdő-deo-fogkrém triót is.

Hozzászólás írása