Mosdókagyló trendekről, avagy milyen különleges megoldások közül válogathatunk?

Szinte nincs is olyan fürdőszoba, ahol ne lenne mosdó. Sok helyen még oda is kerül egy apróbb fajta, ahol csak WC van, de a családi fürdőszobába elengedhetetlen, hogy legyen egy, de akár több is.

Kézmosásra, fogmosásra, a mindennapi higiéniára használjuk, rendkívül lényeges eleme a fürdőszobáknak. Régebben csak a szabadon álló mosdókagylók kínálatából válogathatunk. Ugyan még ezek is többféle színben, anyagban, formában és méretben találhatóak meg a kínálatban, mára nemcsak ezek a típusok léteznek.

Rengeteg beépíthető és pultra ültethető mosdókagyló fajta létezik már, melyek meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek.

Ha fürdőszoba felújítás előtt állunk, nem árt tájékozódni a lehetőségeinkről, ugyanis az elmúlt pár évben rengeteg, különleges és izgalmas megoldás látott napvilágot, a kerek mosdóktól a fekete és üveg mosdókagylókig.

Hagyományos és különleges megoldások a mosdókagylók kínálatából

Ahogyan az már említettük, a szabadon álló mosdókagylókat az elmúlt években felváltották a pultra építhető, illetve a szekrénybe beépíthető megoldások. Ezek helytakarékosak és praktikusak, és nincs már szükség arra, hogy külön vásároljunk a mosdókagyló alá passzoló szekrényt a jobb helykihasználás érdekébe.

A szín és forma tekintetében is széles a kínálat, ma már nemcsak olyan fehér bútorok életeznek, lehet fából a mosdószekrény vagy a pult, de szín tekintetében is széles a lehetőségek tárháza.

Maga a mosdókagyló is lehet már színes. A 2021-es év egyik legizgalmasabb újítása a fekete mosdókagyló volt, már ami a színeket illeti, de anyag tekintetében is találkozhattunk újdonsággal, mint az említett üvegmosdó. A forma tekintetében sem kell már csak a szögletes vagy ovális formákkal beérnünk.

Létezik már lekerekített szögletes és kerek mosdókagyló is. Amennyiben már tudjuk, hogy milyen irányzatot kívánunk követni a fürdőszoba kialakításnál, könnyedén találhatunk olyan mosdókagylót, mely passzol az elképzeléseinkhez, legyen szó színekről, formákról vagy anyagokról.

Hozzászólás írása