Tippek a megfelelő költöztető cég kiválasztásához

Akár ugyanazon a városon belül, akár az ország másik végébe költözünk, egy rosszul megtervezett költözés az egyik legstresszesebb esemény lehet. Az utolsó dolog, amit szeretnénk, hogy a legbecsesebb tulajdonunkat rossz kezekben hagyjuk.

Egy szakszerűtlen és rosszul felkészült költöztető cég több problémát okozhat, mint amennyit megold, ezért mindig fontos, hogy egy jó hírű és megbízható költöztető céggel dolgozzunk.

Mit ajánlanak a többiek?

A család és a barátok ajánlásai nagy hatással lehetnek a végső döntésünkre. Lehet, hogy tudnak olyan költöztető céget ajánlani, amellyel jó tapasztalataik vannak, és az is lehet, hogy vannak ötleteik arról, hogy mely költöztető cégeket érdemes elkerülni.

Költöztet vagy másik céget bérel fel?

Ahhoz, hogy olyan költöztetőt találjunk, akiben valóban megbízhatunk, fontos, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy valóban egy költöztető céggel kötünk szerződést, nem pedig egy közvetítővel. A közvetítő mindig azt fogja felbérelni, aki alacsonyabb árat kínál neki.

Személyes árajánlat

Az írásbeli, személyre szabott árajánlat a mi esetünkben biztosítja, hogy a költöztetőtől kapott árajánlat a lehető legpontosabb legyen, miközben lehetőséget ad arra, hogy többet tudjunk meg a kínált szolgáltatásokról. Egy profi költöztető cég tud nekünk tanácsot adni, és érdekes alternatívákat kínálni, amelyek különös gondot fordítanak a kényes tárgyakra.

Vannak további díjak?

Senki sem szereti a meglepetéseket a költözés napján, ezért jó, ha megkérdezi, hogy a megrendelt szolgáltatások alapján milyen további díjakat számíthatnak fel a végső számlához. Ha szakemberekkel üzletelünk, ők mindig világossá teszik az egyes szolgáltatások feltételeit, és nem érnek minket meglepetések.

A megfelelő jármű fontossága

Ez döntő fontosságú tényező, mivel a vállalatnak olyan járművekkel kell rendelkeznie, amelyek alkalmazkodnak a költözési helyzetünkhöz, és nem fordítva. Nagyon fontos tudni azt is, hogy rendelkeznek-e speciális felszereléssel, például csigákkal és emelőkkel (egy kanapé szállításához).

Hozzászólás írása