Való Világ 5 villalányok

Abban a társaságban, ahol egy nőnél több van, már óhatatlanul is elindul a féltékenykedés, az ármánykodás és a veszekedés. Nincs ez másként a Való Világ 5 nemrégen indult szériájában sem, ahol ráadásul több csodaszép hölgy is küzd a mesés fődíjért és a villafiúk tetszéséért.

Veronika már Alekosz feleségkereső műsorában is bizonyította roppant szexis kisugárzását, és jelenleg sincs ez másként. Egyszerűsége és pajkossága egyenlőre úgy tűnik, a 18 éves Cristofel szívét dobogtatta meg igazán.

Való Világ 5 villalányok

Való Világ 5 villalányok

A Villa amazonja, Melinda, az érettebb nő kategóriáját képviseli, és nőiességét talán épp a férfiakkal való távolságtartó viselkedése mutatja leginkább. Kinga szépségével és magatartásával szemmel láthatóan elnyerte Attila szívét és érdeklődését, ám ez a lány részéről folyamatos falakba ütközik, főleg az elmúlt hét eseményeinek és Attila féltékenységi rohamainak hatására. Bár a cselszövő Kinga igenis rendelkezik egy érzékenyebb lénnyel lelke mélyén, de azért szemmel láthatóan nem kell őt félteni, megoldja a lelki krízishelyzeteket.

Az „Érzékeny lelkű” –kategória győztese, Vera, megosztotta a lakókat szimpátia szempontjából. A lányok többsége nem kedveli, és annak ellenére, hogy megcsodálhattuk heves csókcsatáját Péterrel, mégsem kimondottan a férfiak kedvence a Villában.

Annamária a különc lány, aki Vera állítása szerint „lelki sérült”. A megállapításnak minden jóindulat ellenére is, lássuk be, van alapja. Morcos és elutasító viselkedésmódja nem feltétlenül szimpatikus a másik nem számára. Viszont ha a nézők tetszését elnyeri a stílus, a későbbiek során talán módja lesz kibontakoztatni énjének más oldalait is.
Dya tökéletes testtel és pofival rendelkezik, ennek ellenére többen állítják lakótársai közül, hogy személyisége nem olyan átütő, mint bombasztikus megjelenése. Nem úgy, mint Seherezádé, aki az ujja köré csavarja a férfiakat könnyedén, bár az utóbbi időben egyértelműen csak egy hímre, Gergőre koncentrál.

Hozzászólás írása