Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2013. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

2013 január

Facebook veszélyek

Facebook veszélyek

Még a készítők, közöttük a mai napra már multimilliárdos zseni, Mark Zuckerberg sem hitte volna, hogy találmányuk az új évezred második évtizedére az internet messze legtöbbször látogatott és legtöbb pénzt hozó oldalává válik. Ahogy egyesek mondják, a Facebook jött, és mindent vitt: újszerűségével, a kapcsolattartás legegyszerűbb formájaként futótűzként terjedt el először az Amerikai Egyesült Államokban, […]

Az univerzális távirányítók átka

Univerzális vagy gyári távirányító? A döntést a HDPlanet.eu segíti olcsó árakkal

Bármikor előfordulhat, hogy bár a tévének semmi baja, a távirányító tönkrement például leesett és eltört, vagy csak elhasználódott. Ilyenkor kevesen fordulnak a gyártóhoz, helyette inkább elmennek egy műszaki áruházba, és leemelnek egy univerzális távirányítót. Aztán otthon hiába próbálgatják vele beállítani a tévét, egyszerűen nem megy – pedig állítólag mindent tud.

Nyaralás homokos tengerparton

Nyaralás homokos tengerparton

Horvátország színes turizmusa révén egyre kedveltebb úti célja a nyaralásoknak, akár néhány napról, akár hosszabb idejű kikapcsolódásról van szó. Horvátországban mindent megtalál a pihenni vágyó ember. A tengerparti lazulás, a hajókirándulások, a városok nyüzsgése mindenki számára azt kínálja, amit éppen a tökéletes nyaraláshoz keres. Horvátország legnépszerűbb turisztikai célpontjai nehezen állíthatók rangsorba a bőséges kínálat miatt.

Látványosságok Európában!

Látványosságok Európában!

Mindegy melyik évszakban járunk, egy európai utazás mindig tartogat számunkra turisztikai látnivalókat. Rövid ízelítőnkben Ausztria, Lengyelország látványosságait és Katalónia fővárosát szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani.