Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2014. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

2014 november

A függönyök és egyéb textilek az otthonunkban

A tévé jól mutat az asztalon, de ha nagy játékosok vagyunk, inkább helyezzük a falra

Mivel igen nagy felületen vannak jelen minden lakásban, így nagyon fontos kiegészítői minden otthonnak a függönyök és egyéb textilek. A jól megválasztott darabok rendkívül jó hangulatot varázsolhatnak a lakásba, ám ha semennyire sem illenek a képbe, akkor pont az ellenkezőjét fogjuk velük elérni.

A konyha, mint a lakás központja

A házépítés minden területére fontos, hogy megfelelő szakemberek végezzék a munkát

A legtöbb lakás egyik meghatározó pontja a konyha. Mivel itt – persze mérettől függően – akár többféle tevékenységet is végezhetünk, így a kialakításkor mindenképp vegyük figyelembe, hogy a főzésen kívül még mire szeretnénk használni.

Hogyan tágítsuk a szűk tereket?

Shabby hálószoba – a kevesebb néha több! A stílus maga az elegáns művészet

Igen sok családnak okoz nehézséget, hogy a vágyottnál kisebb lakásban él, néhány trükkel azonban segíthetünk ezen a helyzeten. Felmerülhet a kérdés, de mégis hogyan próbáljuk meg növelni a négyzetmétereket, még ha csak optikailag is? Lássunk néhány példát!

Sejtcserés átalakulás, avagy mi történik, amikor a családi fészek kiürül?

A család üzemmód sokszor napi 24 óra elfoglaltságot jelent.

Legtöbbünk élete előre meghatározott, egész pontosan kiszámítható ívek mentén zajlik. Az évek múlásával egyre tisztábban látjuk a különböző életszakaszokra tervezett mérföldköveinket, melyek pontos koordinátákként határozzák meg, kik is vagyunk az átlagosan tervezett 60-80 év alatt. Fiatalon szinte fel sem tűnnek a változások, hiszen olyan gyorsan sikerül alkalmazkodnunk hozzájuk. De idősebb korban valahogy azt is szokatlan […]

A harmadik egy kapcsolatban

Amikor a baba mózeskosárban érkezik az életünkbe

Amíg a szerelem szigetére ketten váltanak egyirányú menetjegyet, a boldogság ezerszínű naplementéje árasztja el fénnyel a párkapcsolatot. Ilyenkor leginkább idilli együttlétek, kölcsönös egymásra figyelés és saját vágyak korlátlan kielégítése jellemzik Ádám és Éva mindennapjait. De mi történik, ha az édes kettes érintetlen lagúnáján egyszer csak osztozni kell?