Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2014. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

2014 október

Munkaerő kölcsönzés Magyarországon

Munkaerő kölcsönzés – mindegyik fél számára sok előnyt jelent

Magyarországon az elmúlt fél évben a munkaerő kölcsönzés dinamikus fejlődő tendenciát mutat. Úgy tűnik, a vállalatok egyelőre pihentetik beruházásaikat, ennek ellenére láthatóan szívesen élnek az élénkülni látszó gazdaság nyújtotta új lehetőségekkel. Így a bővülő termelési igények és a létszámstop közt kitűnő megoldásnak látszik a munkaerő kölcsönzése.

Mi az a cyberbullying? – Elektronikus zaklatás

Cyberbullying – az elektronikus zaklatás

Bizonyára mindannyiunk számára ismerős a szituáció, amikor a gyerekek közt az erősebbek elkezdik ostromolni a gyengébbeket, és mindenféle lehetséges módon megfélemlítik. Ugyanez a jelenség sajnos megfigyelhető a felnőttek körében is. Az internet világában azonban ez már nemcsak személyesen zajlik, hanem az interneten is: közösségi oldalakon, e-mailen, vagy akár telefonvonalon keresztül.

Ahol a nap is kétszer kel fel: Torockó

A különleges Székelykő – ahol a nap kétszer nyugszik

Körülöttünk olyan csodák vannak, amelyeket sokszor észre sem veszünk a távoli, egzotikus úticélok miatt, pedig hihetetlen gyönyörűségeket rejtegetnek és tartogatnak számunkra; bármely népcsoport megirigyelhetné őket. Ilyen a tőlünk pár száz kilométerre található Erdély is, amely önmagáért való szépségével bűvöl el minket. Erdély rejteget egy olyan kis falucskát, ahol kétszer kél és nyugszik a nap : […]