Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2014. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

2014 szeptember

Techguruk a gyermekek közt

Internetező apróság – számukra már szinte természetesek a lépések

A mai kisiskolás korú gyermekek közt egyre több olyan csöppséget találunk, akik magyarázás nélkül tudják, hogyan kell kezelni egy számítógépet, okostelefont, mi az az internet, vagy webshop. A szakemberek szerint pedig ez az arány az évek múltával csak növekedni fog.

Kezünk a névjegyünk

Kézápolás felsőfokon – némi odafigyeléssel sokat javíthatunk körmeink és kezünk állapotán

Egy ápolt, vagy kevésbé ápolt kéz nagyon sokat elárul tulajdonosáról; valójában olyan, mint a névjegy. A kéz bőrének tapintásából, a körmökről sokat megtudhatunk viselőjének szokásairól, egyéniségéről, és természetesen az egészségi állapotáról is, fordítsunk tehát gondot ápolására.

Mitől vagyunk éhesek?

Titkos csokitorta evés – nem is gondolnánk, mennyire káros hosszútávon

Orvosi kutatások és vizsgálatok szolgáltattak a közelmúltban információt arról, hogy mi tehető felelőssé az emberi szervezetben az éhségérzetért, és hogyan tudjuk csökkenteni. Sokan szenvedünk tőle, főként, ha éppen fogyókúrázunk; sikereinket könnyedén alááshatja, vagy akár meg is hiúsíthatja. Most lerántjuk a leplet!

Mitől olyan népszerű a babaúszás?

Babaúszás – bár a vélemények megoszlanak, a tapasztalatok szerint imádja a babák többsége

Napjainkban sok helyről halljuk, hogy ne csak abból álljon az első hónapok programja, hogy pelenkázzuk a babát, amint lehet, mindenképpen mozduljunk ki. Sokan a babaúszás mellett teszik le voksukat, hiszen annak ellenére, hogy a közvéleményt megosztja, számos előnnyel bír a pici szempontjából.

Romlik a szemünk?

Szemünk egészsége – fontos a körültekintő odafigyelés

Ha imádunk olvasni, legyen az egy jó könyv, vagy újság, esetleg internetes cikk, és rendszeresen is tesszük, akkor hamar észrevesszük, ha szemünk már nem az igazi. Amikor néhány oldal végigbogarászása után a betűk összefolynak, és csak erőlködéssel tudjuk elolvasni, amit látunk, akkor bizony látásromlásról beszélünk.