Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2014. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

2014 augusztus

Mit vigyünk magunkkal nyaralásra, ha nők vagyunk?

Nyaralás nőként – néhány kozmetikum elengedhetetlen

Az augusztus beköszöntével tömegesen útnak indulnak az emberek, hogy is lenne másképp egy keményen végig dolgozott év után; mindenkinek jár és szükséges a pihenés. Ilyenkor minden évben felvetődik a kérdés: „Anya, kislányom, szívem, megint ennyi bőröndöt hozol?!”, tele ruhákkal, kozmetikumokkal, táskákkal, ékszerekkel… Nézzük, mit érdemes feltétlenül elcsomagolnunk.

Ingyenes honlap?!

Világháló, Internet – számos lehetőséget, és veszélyforrást is jelent egyben

Sok helyütt van lehetőség arra, hogy ingyen tárhelyet igényeljünk honlapunk számára, akár ingyenes domain névvel is. A vállalkozások egy része ezt boldogan ki is használja, nem számolva ennek esetleges hátrányaival. A technikai háttér mindenképpen profi kell, hogy legyen egy jó weboldalhoz, az ingyenes esetekben azonban ez kétséges lehet.

A külföldi munkavállalás kockázatai

London – az egyik legkedveltebb úticél

Egyre többen célozzák meg a határokon túli, főleg Európai Uniós területeket, mert szeretnének kint dolgozni. Legtöbben azt mondják, azért választják a külföldi életet, mert itthon nem találnak állást – ám jobban szétnézve bőven akad munka itthon is -, és kecsegteti őket a jobb élet reménye. Azonban kint sem minden fenékig tejfel!

Baba és a házikedvenc

Baba és kutya együtt a családban – sok esetben imádják egymást, de nem árt az elővigyázatosság a biztonság érdekében

Igazi állatbarátként gyakran előfordul, hogy kiskutya, kiscica kerül a baba mellé, vagy éppen kisbabánk érkezik valamivel később. Ilyenkor fokozottabb odafigyelést igényel a háziállat tartása, gondosan el kell különítenünk saját állatfekhellyel a babától, és van néhány aranyszabály is, amit feltétlenül be kell tartanunk a békés együttélés érdekében.