Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2024. július
h k s c p s v
« Már    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

2022

Pár trükk, amivel feldobhatjuk a fehér tereket

Pár trükk, amivel feldobhatjuk a fehér tereket

Ma az emberek hajlamosak minden falat fehérre festeni. Vagy például ott vannak az előregyártott házak, amik sokszor teljesen fehér terekkel kerülnek átadásra. Ez a fény és a tisztaság színe, és képes tágasságot és nyugalmat kölcsönözni bármilyen környezetnek, tehát nem véletlen, hogy ez az egyik leggyakrabban használt árnyalat a dekorációban.

Fókuszban az omega-3 zsírsavak

Olaj a hajnak – nyáron hajkoronánk hálásabb érte, mint gondolnánk

Az omega-3 zsírsavak a többszörösen telítetlen zsírsavak egy csoportját alkotják, amelyek a szervezetben számos funkció szempontjából fontosak. Az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav) omega-3 zsírsavak a tenger gyümölcseiben, például a zsíros halakban és a kagylókban találhatók meg, míg egy másik fajtájuk, az ALA, vagyis az alfa-linolénsav az olyan élelmiszerekben, mint a repceolaj vagy a […]

Forró éjszakák egy házasságban? Mennyi számít átlagosnak?

Forró éjszakák egy házasságban? Mennyi számít átlagosnak?

Nagyon sok kapcsolat van, ahol a pár tagjai már csak pár hetente, havonta bújnak csak össze, de akad olyan is, ahol hetente többször is hancúroznak. De mi számít normálisnak, átlagosnak? Ez meglehetősen relatív. A szexológusok véleménye szerint is a libidó egyénfüggő, ennek értelmében az is, hogy mennyi együttlét számít átlagosnak.

Így csökkentik az étvágyunkat az ismertebb étrendkiegészítők

Így csökkentik az étvágyunkat az ismertebb étrendkiegészítők

Amikor valaki rövid idő alatt szeretne lefogyni, mindent elkövet annak érdekében, hogy a diétája látványos eredményeket hozzon. Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a rendszeres mozgás, illetve az egészséges táplálkozás.

Kötelező lépések a fogfehérítő kezelés után

Kötelező lépések a fogfehérítő kezelés után

A fogfehérítő kezelés azt jelenti, hogy már azon szerencsések közé tartozunk, akik fehér fogakkal vannak megáldva. Ha azonban el akarjuk kerülni a sárgás szín visszatérését, akkor szükségünk lesz a megfelelő higiéniai intézkedésekre. Teljesen érthető, hogy nagyra értékeljük azokat a tanácsokat, amik a ragyogó, fehér mosolyért születnek.