Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2011. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

2011 október

Négy tipp amitől otthonosabban érzed magad egy hotelszobában

Négy tipp amitől otthonosabban érzed magad egy hotelszobában

A nyaralás röpke ideje alatt, általában egy személytelen hotelszobát kapunk az éves pihenőidőnk eltöltésére. Bár alap, hogy ezt az időt nem a hotelben való csücsüléssel töltjük, hanem napozással, úszással, a helyi nevezetességek, múzeumok és éttermek felfedezésével, mégis van, amikor egyszerűen elfáradunk és szeretnénk az ideiglenes otthonunkban lazítani. Lássuk, mivel tehetjük ezt az időt minél kellemesebbé.

A szoptató anya táplálkozása

A szoptató anya táplálkozása

A szülés után rokonok, barátok szeretettel veszik körül a szoptató anyát és traktálják „finomságokkal”, azaz cukorban és zsírban gazdag táplálékokkal. Itt kezdődik a baj! Az anyuka, arra gondolva, hogy a szoptatással járó tejtermelés energia és tápanyagszükségletének fedezésére sokat kell enni, boldogan eszi az édességeket és csodálkozik azon, hogy a szoptatás befejeztével fogyókúrás kezelésbe kell fognia.

Online játékok

Online játékok

Egy fárasztó nap után, vagy csupán az irodai munka szünetében egyszerű kikapcsolódást nyújtanak a online játékok. Időnként csak néhány percünk van a rövidke pihenésre, a szórakoztató elfoglaltság mégis szellemet frissítő hatással bír. Amennyiben pedig a virtuális játszótér szerelmeseivé válunk, akár egész estéket tölthetünk a számítógép előtt mitikus lényekkel harcolva, vagy izgalmas autóversenyek résztvevőjeként.

Devizahitel végtörlesztése

Devizahitel végtörlesztése

A svájci frank közelmúltban tapasztalt rendkívüli erősödése komoly feladat elé állította az európai országok, köztünk hazánk közgazdászait és pénzügyi szakértőit is. Bár a devizahitelesek az elmúlt hónapban még jelentősen magasabb törlesztő részlettel kellett, hogy számoljanak, a rendszer stabilizálódása már napjainkban is érezteti hatását.

Való Világ 5 villalányok

Való Világ 5 villalányok

Abban a társaságban, ahol egy nőnél több van, már óhatatlanul is elindul a féltékenykedés, az ármánykodás és a veszekedés. Nincs ez másként a Való Világ 5 nemrégen indult szériájában sem, ahol ráadásul több csodaszép hölgy is küzd a mesés fődíjért és a villafiúk tetszéséért.