Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2023. december
h k s c p s v
« Sze    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

2016

Sportolási lehetőségek a tengerparton

Futás a tengerparton: akár cipő nélkül is tehetjük

A nyaralás a legtöbbünk számára egyenlőt jelent a csodás tengerparti naplementékkel, a kristálytiszta vízzel, a homokkal és a földre hajló pálmafákkal. Lehet ez aktív pihenés, tele sportolással, de ennél jellemzőbb a lustálkodás, az olvasás, a semmittevés édes öröme, amelynek légkörébe szívesen beburkolózunk a dolgos hétköznapok után.

Illemtan az étteremben

Az étteremben illik érdeklődni a hölgy preferációi iránt

Mindennapjaink során gyakran fordulhatunk meg olyan vendéglátó egységekben, éttermekben, hotelekben, ahol mindenképpen érdemes ismernünk az etikettet a kellemetlen helyzetek elkerülése végett.

Ha szorít az idő: költözködési pánik

Készen állsz a költözésre? Az utolsó napok

Egy költözködést lebonyolítani bizony nemcsak annak jelent hatalmas feladatot, aki ezt elvégzi – például egy költöztetős cég számára – hanem bizony annak is, aki összepakolja az életét, hogy új helyen próbáljon szerencsét. Amikor szorít az idő, akár azért, mert hirtelen jött a döntés vagy lehetőség, akár azért, mert nem volt időnk előbb összekészíteni holmijainkat, hatalmas […]

A legismertebb hőszigetelő anyagok

A legismertebb hőszigetelő anyagok

Alapesetben minden egyes anyag rendelkezik valamilyen kisebb vagy nagyobb hőszigetelő tulajdonsággal, ellenben léteznek olyanok, amelyek ezen a téren sokkal kedvezőbbek és hatékonyabbak, mint bármi más.

Női táskabirodalom: a nélkülözhetetlen darabok

Táskakollekció: néhány alapdarab minden kollekciónak elengedhetlen kelléke

A nők imádják a táskákat, ám egy forgalmasabb utcán végigsétálva jól láthatjuk, hogy a legtöbb hölgyemény még mindig a válltáskát, és a retikült preferálja leginkább, és nem szívesen váltaná le másikra. Azt azonban érdemes leszögeznünk, hogy van néhány táska-alaptípus, ami egy stílusos gardróbnak elengedhetetlen kelléke.