Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2024. február
h k s c p s v
« Sze    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

2019

Csalódott a zeneipar: mégsem az illegális zeneletöltés a legnagyobb ellenségük

Csalódott a zeneipar: mégsem az illegális zeneletöltés a legnagyobb ellenségük

Valószínűleg már mindenki hallott az illegális zeneletöltésről. Sőt, az is lehet, hogy tudva vagy tudatlanul ő maga is töltött már le zenét az internetről, vagy legalábbis hallgatott ott illegálisan feltöltött hanganyagot. Vajon ilyenkor mi magunk is vétkesek vagyunk vagy csak az a személy, aki közzétette azt?

Hiányszakmák Magyarországon: Élen a CNC gépkezelő

CNC gép. Kép: promatech.hu

Az évente megjelenő Nemzetgazdasági Minisztérium hiányszakmáiból egyre több olyan foglalkozás van, melyekhez szakmunkás végzettség szükséges. Statisztikák szerint ugyanis, Magyarországon jelenleg nem csak orvos és nővér hiány van, de CNC- gépkezelő, hegesztő, ipari gépész vagy szerszámkészítő.

A rózsa színe és nyitottsági állapota is megsúghatja, mit gondol rólad a pasi

Kitalálod, melyik divatról van szó?

Kevesen tudják, de a legtöbb rózsa, melyet ajándékba adunk, vagy kapunk, üzenetet hordoz. A rózsát egyértelműen mindenki a szeretet, és a szerelem virágának tartja, így természetesen ezt szokták a hölgyek is kapni a szerelmüktől. Sokan szeretnek vágott virágot ajándékba kapni, legyen az születésnap, névnap, évforduló, vagy csak úgy, ha a Párunk meg szeretne lepni bennünket […]

5 dolog, amely elcsavarhatja a lányok fejét az első randi során

5 dolog, amely elcsavarhatja a lányok fejét az első randi során

Talán már egyáltalán nem vagyunk tisztában azzal, hogy mi nők, partnerünkben az első találkozás során mit is figyeltünk meg, illetve hogy mik voltak azok a tulajdonságai ami miatt a randi végén biztosak voltunk benne: Ettől a férfitól többet is szeretnénk!

2 szuper mód arra, hogy emlékezetesen vallj szerelmet a párodnak

2 szuper mód arra, hogy emlékezetesen vallj szerelmet a párodnak

A friss párkapcsolat kialakulása több lépésben halad. Az egyik legszebb pillanata, mikor a többszöri randizást követően beismerjük magunknak: már többet érzünk a másik iránt, és már fontossá vált számunkra ez a személy. Ez bizony a szerelem! A pillangók a gyomorban, a „legszebb akarok lenni!” érzés a következő találkozás előtt természetesen soha nem maradhat el.