Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2019. július
h k s c p s v
« jún   Sze »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

2019 július

A rózsa színe és nyitottsági állapota is megsúghatja, mit gondol rólad a pasi

Kitalálod, melyik divatról van szó?

Kevesen tudják, de a legtöbb rózsa, melyet ajándékba adunk, vagy kapunk, üzenetet hordoz. A rózsát egyértelműen mindenki a szeretet, és a szerelem virágának tartja, így természetesen ezt szokták a hölgyek is kapni a szerelmüktől. Sokan szeretnek vágott virágot ajándékba kapni, legyen az születésnap, névnap, évforduló, vagy csak úgy, ha a Párunk meg szeretne lepni bennünket […]

5 dolog, amely elcsavarhatja a lányok fejét az első randi során

5 dolog, amely elcsavarhatja a lányok fejét az első randi során

Talán már egyáltalán nem vagyunk tisztában azzal, hogy mi nők, partnerünkben az első találkozás során mit is figyeltünk meg, illetve hogy mik voltak azok a tulajdonságai ami miatt a randi végén biztosak voltunk benne: Ettől a férfitól többet is szeretnénk!

2 szuper mód arra, hogy emlékezetesen vallj szerelmet a párodnak

2 szuper mód arra, hogy emlékezetesen vallj szerelmet a párodnak

A friss párkapcsolat kialakulása több lépésben halad. Az egyik legszebb pillanata, mikor a többszöri randizást követően beismerjük magunknak: már többet érzünk a másik iránt, és már fontossá vált számunkra ez a személy. Ez bizony a szerelem! A pillangók a gyomorban, a „legszebb akarok lenni!” érzés a következő találkozás előtt természetesen soha nem maradhat el.

Felhívás keringőre? Így kezdeményezzenek a hölgyek

Az étteremben illik érdeklődni a hölgy preferációi iránt

Egy félhomályos szoba, néhány gyertya meggyújtása, majd egy kellemes szeretkezés a párunkkal. Ennél talán nincs is jobb, és megnyugtatóbb lezárása egy fárasztó napnak. Persze erre nem minden esetben van az embernek ereje, és energiája így sok esetben sajnos marad a kanapén fekvés, és a televízió kapcsolgatása esténként. Ha mégis szeretnénk kicsit feldobni az ilyen unalmas […]

A párkapcsolat kialakulásának 5 szakasza

A párkapcsolat kialakulásának 5 szakasza

A párkapcsolatok kialakulásának eseményei, időrendet tekintve több szakaszra bonthatóak. Ezek a szakaszok azok, melyek meghatározzák, milyen viszonyban is van egymással két fél illetve, hogy mennyire is lesz tartós a kapcsolatuk. A párkapcsolati szakaszoknak öt része ismert, melyeknek megvan a maga szépségei és nehézségei is.