Dátum szerint böngészhet az archívumban.

2013. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

2013 augusztus

Miért fontos, hogy biztonságban legyen weboldalunk?

Miért fontos, hogy biztonságban legyen weboldalunk?

Online vállalkozásunk elengedhetetlen eszköze egy jó weboldal. Minél több és jobb tartalom van rajta, minél jobban megfelel a keresők elvárásainak, annál jobb az oldal helyezése és látogatottsága. A látogatók pedig pénzt hoznak vállalkozásunkba, mivel belőlük lesznek a vásárlók. Ha megfelelő termékeket kínálunk, vagy jó a szolgáltatásunk ár/értékaránya, nagy valószínűséggel cégünk gazdasági mutatói felfele ívelnek. Oldalunkon egyre […]

Az első tapétázás

Azok számára, akik nem szeretnének bíbelődni a tapétázással, az egyszerűen felragasztható öntapadós tapéták vagy a posztertapéták ajánlottak inkább. (forrás: www.tapetacentrum.hu)

Tapétázni könnyű… Vagy mégsem? Szeretnénk spórolni, vagy az ár nem számít? Ismerjük a jelzéseket, tudjuk a megfelelő méreteket, néztünk már ragasztási útmutatókat?

Dugulás: házi praktikák vagy szakember hívása?

Lehet akármilyen szép kádunk, ha eldugul, az komoly problémát jelent

Az egyik legkellemetlenebb dolog a dugulás: váratlanul jön, és bármelyik lefolyónkban történik meg, komoly problémát okozhat. A házi duguláselhárítási praktikák segítenek a könnyebb esetekben, de ha nincs megfelelő tudatosság, akkor újra és újra elő fognak jönni a problémák.

A tetőcserepek fajtái

A beton cserepek egyik legnagyobb gyártója a Bramac, amely nem csak egy betonból készült cserép, hanem egy komplett tetőrendszer

Minden családi háznál nagyon nagy hangsúlyt kap a tető, az ízlésesen megválasztott tetőcserepek nem csupán a csapadéktól, a hidegtől védenek meg, de ízléses kiegészítőként is szolgálnak.